y stol prisCH24 Y Stol – Hans J. Wegner | Fast lav pris | Juhls Bolighus
CH24 Y Stol – Hans J. Wegner – en klassisk smuk og let skulpturel spisestol. En fryd for øjet som også er velegnet til bare at slappe af i.
læs mere..

 

Y-stolen af Hans J. Wegner – Carl Hansen & Søn – CH24
Y-stolen er en af de danske designklassikere med et internationalt ry. Stolen har en flot form med et flettet sæde – se den her og få den frit leveret i hele Danmark.
læs mere..

 

CH24 Y-stol | Hans J. Wegner – Vestergaard Møbler
Y-stolen blev designet af Hans J Wegner i 1949 og har været i produktion hos Carl Hansen & Søn siden 1950. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet.
læs mere..

 

Y stolen Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Sammenlign priser og læs anmeldelser af y stolen Møbler. Klik her og find den bedste pris nu!
læs mere..

 

CH24 Y-stol | Hans J. Wegner. Y stolen tegnet af Hans J …
Y-stolen blev designet af Hans J Wegner i 1949 og har været i produktion hos Carl Hansen & Søn siden 1950. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet.
læs mere..

 

Carl Hansen CH24 Y stolen – Livingshop.dk
Y-stolen er en designklassiker, som aldrig går af mode, og det er med god grund. Den smukke spisebordsstol har et let og skulpturelt udtryk, der vil tage sig smukt ud i spisestuen eller som alternativ til den klassiske kontorstol.
læs mere..

 

Tilbud: Y-stol – Spar næsten 30%! – Danske Design Møbler
Tilbud: Du kan lige nu få Hans J. Wegners populære Y-stol til nedsat pris hos Nyt i bo. Den smukke spisestol er i sæbebehandlet eg med naturflet sæde.
læs mere..

 

Y stole Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Kampagneinfo: Carl Hansen & Søn fylder 110 år og har derfor lanceret Wegners CH24 y-stol i 8 limited farver. Hver stol har en tilbudspris på kun 4000 kroner og kan købes frem til den 31. december 2018.
læs mere..

 

Kampagne / Tilbud Arkiv – juhlsbolighus.dk
Cookies er nødvendige for at få denne side til at fungere bedst muligt. Vi anvender hovedsagligt 1. parts og 3. parts cookies til trafikmålinger og optimering.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Hans J. Wegner
Bestillingsvare Varenummer: 232-00307 Carl Hansen & Søn – CH24 Y-stol – farvet bøg (Oyster Grey) Carl Hansen & Søn markerer sit 110-års jubilæum med lancering af Hans J. Wegners ikoniske Y-stol i otte nye farver.
læs mere..

 

Stole på udsalg – 3Falke Møbler
Carl Hansen, Y-STOLEN – CH24 Bøg lakeret /natur flet Design Hans J Wegner SOLGT
læs mere..

 

CH24 Y stol af Hans J. Wegner – ingvardchristensen.dk
Hans J. Wegners designede den ikoniske CH24 Y-stol i 1949 til Carl Hansen & Søn. Y-stolen er en klassisk smuk og skulpturel stol. Fragtfri levering i DK.
læs mere..

 

Find Y Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Hans J. Wegner, stol, CH 24 Y Stol, Sælger 1 stk Hans J Wegner CH 24 Y stol i sæbebehandler EG Stolen er nyrenoveret på træværket og sædet er ny flettet med natur flet ( papirgarn ) Pris 3250,-Se hele annoncen
læs mere..

 

Y-stol – CH24 af Hans J.vWegner, læs alt om den her!
Y-stolen blev designet tilbage i 1949, og er i dag en ægte dansk designklassiker. Læs alt om stolen og designet bag og få information om køb af stolen. Læs alt om stolen og designet bag og få information om køb af stolen.
læs mere..

 

CH24 │ Y-stolen │ Y-stol af Hans J. Wegner │ Wishbone …
CH24 stolen, også kendt som Y-stolen, er designet af Hans J. Wegner i 1949. Wegner designede Y-stolen til Carl Hansen & Søn, og den har været i produktion uafbrudt siden 1950. Y-stolen er smuk med sit lette skulpturelle design og kan anvendes som eksempelvis spisestol, men en Y-stol er også yderst velegnet til blot at slappe af i.
læs mere..

 

« »