y stol kirsebærWegner CH24 Y-Stol Kirsebær – Køb den populære Y-stol
Hans J. Wegner tegnede Y-Stolen tilbage i 1950 og stolen var en af de første som Wegner tegnede specielt til Carl Hansen & Søn. Y-Stolen har været i konstant produktion siden 1950 og er idag en af de mest kendte stole, som Wegner har tegnet gennem tiden.
læs mere..

 

CH24 Y-stol | Hans J. Wegner – Vestergaard Møbler
Y-stolen CH24 Producent Carl Hansen & Søn DesignerHans J. Wegner Type Spisebordsstol Materiale Ask og Bøg findes i Sæbe eller olie. (Ikke sortbejdset)Eg i Sæbe, olie eller sort bejdset.Kirsebær, Valnød og Røget eg findes i olie behandlet (Ikke i sortbejdset) Sæde i papirgarn. Natur eller…
læs mere..

 

CH24 │ Y-stolen │ Y-stol af Hans J. Wegner │ Wishbone …
Y-stolen er smuk med sit lette skulpturelle design og kan anvendes som eksempelvis spisestol, men en Y-stol er også yderst velegnet til blot at slappe af i. Ved hjælp af damp er rygbøjlen nænsomt bøjet, hvilket både giver bevægelsesfrihed og god komfort.
læs mere..

 

Wegner Y-stol | Køb CH24 spisestolen i alle træsorter
Y stolen er designet af Hans J. Wegner til Carl Hansen & Søn i 1949 og produceret uafbrudt siden 1950 – En let skulpturel spisestol, der også er god til afslapning. – Stolen fåes i hårdtræ (eg, bøg, ask, ahorn) og amerikansk valnød og kirsebær i forskellige overfladebehandlinger (sæbe, olie, klar og farvet lak)
læs mere..

 

CH24 Y-stol | Hans J. Wegner. Y stolen tegnet af Hans J …
Y-stolen blev designet af Hans J Wegner i 1949 og har været i produktion hos Carl Hansen & Søn siden 1950. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet.
læs mere..

 

Hans J. Wegner Kinastol i kirsebær – Stole – København S …
Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden og foretage målrettet markedsføring. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
læs mere..

 

CH24 Y-Stolen af Hans J. Wegner | Fås i mange flotte …
Y-stolen blev designet af Hans J. Wegner til Carl Hansen i 1949 og er siden da blevet produceret uafbrudt. Stolen betragtes som et mesterværk, da håndværket bag stolen er meget specielt og yderst avanceret.
læs mere..

 

Carl Hansen CH24 Y stolen – Livingshop.dk
Y-stolen er ikke bare smuk at se på men også super komfortabel, hvilket gør den perfekt som spisebordsstol, da man kan sidde i den længe under gæstemiddagen uden problemer. Ved hjælp af damp er kopstykket nænsomt bøjet, og det giver både bevægelsesfrihed og god komfort.
læs mere..

 

« »