y stol hvidCH24 Y Stol – Hans J. Wegner | Fast lav pris | Juhls Bolighus
Y-stolen, tegnet af Wegner er en del af vores fast lav pris koncept. Y stolen fås i et utal af variationer. Hos os kan du vælge stolen i eg eller bøg. Y stolen fås i et utal af variationer. Hos os kan du vælge stolen i eg eller bøg.
læs mere..

 

Y-stolen af Hans J. Wegner – Carl Hansen & Søn – CH24
Y-stolen er en af de danske designklassikere med et internationalt ry. Stolen har en flot form med et flettet sæde – se den her og få den frit leveret i hele Danmark.
læs mere..

 

CH24 Y-stol | Hans J. Wegner – Vestergaard Møbler
Y-stolen blev designet af Hans J Wegner i 1949 og har været i produktion hos Carl Hansen & Søn siden 1950. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet.
læs mere..

 

Y-stol | CH24 designet af Hans J. Wegner | Se alle …
Y-stolens mange varianter. Vidste du, at der i alt findes mere end 150 unikke kombinationer af Y-stolen? Ikke nok med, at du kan få Hans J. Wegners Y-stol i mange forskellige træsorter, behandlinger og flettyper, fås den smukke stol også i 25 forskellige farver.
læs mere..

 

Olsson Møbler – Carl Hansen
Carl Hansen & Søn. Håndværk kan betyde og være mange ting. Hos Carl Hansen betyder det alt – og det har det gjort siden 1908, hvor Carl Hansen grundlagde sit firma i Odense.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Hans J. Wegner
Bestillingsvare Varenummer: 232-00307 Carl Hansen & Søn – CH24 Y-stol – farvet bøg (Oyster Grey) Carl Hansen & Søn markerer sit 110-års jubilæum med lancering af Hans J. Wegners ikoniske Y-stol i otte nye farver.
læs mere..

 

Carl Hansen CH24 Y stolen – Livingshop.dk
Y-stolen er en designklassiker, som aldrig går af mode, og det er med god grund. Den smukke spisebordsstol har et let og skulpturelt udtryk, der vil tage sig smukt ud i spisestuen eller som alternativ til den klassiske kontorstol.
læs mere..

 

Stole på udsalg – 3Falke Møbler
Carl Hansen, Y-STOLEN – CH24 Bøg lakeret /natur flet Design Hans J Wegner SOLGT
læs mere..

 

« »