y stol blå







Brugt Y-stol fra Wegner – C24, stor guide til hvordan du …
Det er intet under at mange gerne vil have fat i den populære Y-stol, der er designet af Hans Jørgensen Wegner. Den har et klassisk stilrent look samtidigt med, at den er komfortabel at sidde i.
læs mere..

 

Hans J. Wegner, stol | DBA – brugte spiseborde og …
Hans J. Wegner, stol, Ch24, Y stol – hvidlakeret bøg med patina – kan fint bruges som den er #hansjwegner #wegner #y #ystol #patina #papirflet #klassiker #klassisk 8. sep 2.600 kr.
læs mere..

 

CH24 Y Stol – Hans J. Wegner | Fast lav pris | Juhls Bolighus
Y-stolen, tegnet af Wegner er en del af vores fast lav pris koncept. Y stolen fås i et utal af variationer. Hos os kan du vælge stolen i eg eller bøg. Y stolen fås i et utal af variationer. Hos os kan du vælge stolen i eg eller bøg.
læs mere..

 

Find Y Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Y Stol på DBA. Stort udvalg af Y Stol til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Y-stolen af Hans J. Wegner – Carl Hansen & Søn – CH24
Y-stolen er en af de danske designklassikere med et internationalt ry. Stolen har en flot form med et flettet sæde – se den her og få den frit leveret i hele Danmark.
læs mere..

 

Find Y Stol i Til boligen – Køb brugt på DBA
Anden arkitekt, Tom Dixon Y-Chair, Her sælges Dixons sorte Y-stol. En skulptur der tilmed er ergonomisk. Den er købt for ca. 1,5 år siden, og har stort set stået til pynt lige siden.
læs mere..

 

CH24 – Y-stolen – Y-stol af Hans J. Wegner – Wishbone …
CH24 stolen, også kendt som Y-stolen, er designet af Hans J. Wegner i 1949. Wegner designede Y-stolen til Carl Hansen & Søn, og den har været i produktion uafbrudt siden 1950. Y-stolen er smuk med sit lette skulpturelle design og kan anvendes som eksempelvis spisestol, men en Y-stol er også yderst velegnet til blot at slappe af i.
læs mere..

 

Y stolen Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Carl Hansen – CH24 Y-stolen, bøg Navy blå / naturflettet (Birthday Edition) Designeren Hans J. Wegner skabte sin mest berømte stol i 1949: CH24. Stolen er særligt velegnet omkring spisebordet og i stuer, hvor den imponerer med sin tidløse elegance.
læs mere..

 

« »