wegner stol tilbudCH24 Y Stol – Hans J. Wegner | Fast lav pris | Juhls Bolighus
Y-stolen, tegnet af Wegner er en del af vores fast lav pris koncept. Y stolen fås i et utal af variationer. Hos os kan du vælge stolen i eg eller bøg. Y stolen fås i et utal af variationer. Hos os kan du vælge stolen i eg eller bøg.
læs mere..

 

CH24 Y stol | Vestergade 37, 6270 Tønder … – Wegner Design
Møbelhuset 2 viser Danmarks største udvalg indenfor Hans J. Wegner møbeldesign i Wegners fødeby Tønder. Vi leverer Wegner møbler over hele Danmark.
læs mere..

 

CH24 Y-stol | Hans J. Wegner – Vestergaard Møbler
Y-stolen blev designet af Hans J Wegner i 1949 og har været i produktion hos Carl Hansen & Søn siden 1950. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet.
læs mere..

 

Y-Stol på tilbud – Wegner Y-Stol på kampagne – Spar op til 35%
Lige nu store besparelser på Hans J. Wegners klassiske Y-Stol. Kampagnen gælder på udvalgte modeller og varer frem til 31. December. Slå til nu og gør en god handel.
læs mere..

 

Y-stol | CH24 designet af Hans J. Wegner | Se alle …
Wegner ønskede ikke at bruge det tidstypiske søgræsflet, men hellere den nye papirsnøre, som var et restprodukt af papirproduktionen, og Wegner var dermed en af de første, der anvendte dette på en stol. Der er eksempler på, at Wegnerstole med 50 års brug bag sig stadig holder sig flot – med livets præg og patina.
læs mere..

 

Y-stolen af Hans J. Wegner – Carl Hansen & Søn – CH24
Y-stolen – CH24 blev designet i 1949 af Hans J. Wegner. Den har været i konstant produktion siden opstarten af denne i 1950, hvad der viser noget om, at den både er en tidløs fryd for øjet, men at den også har en stærk og vedvarende popularitet. Hvis du vælger Y-stolen – CH24, vælger du en stol, du med sikkerhed altid kan være stolt af og glad ved.
læs mere..

 

Wegners Y-stol i bøg sort lak – natur flet | TILBUD⎪CH24 …
Wegner blev født i Tønder den 2. april 1914 som søn af en skomager. Han lærte værktøjet at kende i farens værksted og skar figurer af træ, som han fandt hos snedkermesteren i samme gade.
læs mere..

 

Find Wegner Stole på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Hans J. Wegner, GE 370, lænestol, flot original model GE370 læne-/loungestol i eg/uld. måler cirka 70 cm i højden, 64 cm i bredde, 84 cm i dybde og har en siddehøjde på 30 cm. stolen har nyere sæde-gjorde samt koldskumshynder og derfor en god komfort. nypris idag godt 13.000 kroner, så ønsker du dig en original stol fra tiden, til under den halve pris. så giv mig et ring eller en sms.
læs mere..

 

« »