wegner stol prisCarl Hansen & Søn – Møbler designet af Hans J. Wegner
Køb Carl Hansen & Søn møbler hos os! vi har alle de gamle Wegner møbler i vores store udstillinger. Fri Fragt og Hurtig levering hos Brdr. Friis!
læs mere..

 

Find Wegner Stole på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Hans J. Wegner, GE 370, lænestol, flot original model GE370 læne-/loungestol i eg/uld. måler cirka 70 cm i højden, 64 cm i bredde, 84 cm i dybde og har en siddehøjde på 30 cm. stolen har nyere sæde-gjorde samt koldskumshynder og derfor en god komfort. nypris idag godt 13.000 kroner, så ønsker du dig en original stol fra tiden, til under den halve pris. så giv mig et ring eller en sms.
læs mere..

 

CH24 Y Stol – Hans J. Wegner | Fast lav pris | Juhls Bolighus
CH24 Y Stol – Hans J. Wegner eller Wishbone Chair. CH24 Y Stol eller Wishbone Chair af Hans J. Wegner er fra Carl Hansen & søn. Y-stolen, tegnet af Wegner er en del af vores fast lav pris koncept. Y stolen fås i et utal af variationer. Hos os kan du vælge stolen i eg eller bøg. Hans J. Wegner. Hans J. Wegner blev født i 1914 i Tønder, som søn af en skomager. I en alder af 17 blev han udlært som snedker hos H. F. Stahlberg og her så Wegners første designs lyset.
læs mere..

 

CH24 Y stol | Vestergade 37, 6270 Tønder … – Wegner Design
Møbelhuset 2 viser Danmarks største udvalg indenfor Hans J. Wegner møbeldesign i Wegners fødeby Tønder. Vi leverer Wegner møbler over hele Danmark.
læs mere..

 

Wegner stol Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Sammenlign priser og læs anmeldelser af wegner stol Møbler. Klik her og find den bedste pris nu!
læs mere..

 

Hans J. Wegner, stol, Hans j Wegner Y – dba.dk – Køb og …
Hans J. Wegner, stol, Hans j Wegner Y stol, Har 2 Hans J wegner y stole i eg sort lakeret fremstår med lidt brugsspor men ny flettet så fremstår pæne.. pris
læs mere..

 

Y-stolen af Hans J. Wegner – Carl Hansen & Søn – CH24
Y-stolen – CH24 blev designet i 1949 af Hans J. Wegner. Den har været i konstant produktion siden opstarten af denne i 1950, hvad der viser noget om, at den både er en tidløs fryd for øjet, men at den også har en stærk og vedvarende popularitet. Hvis du vælger Y-stolen – CH24, vælger du en stol, du med sikkerhed altid kan være stolt af og glad ved.
læs mere..

 

PP MØBLER / DESIGNERS / HANS J. WEGNER
HANS J. WEGNER (1914-2007) 1914 Hans Jørgensen Wegner is born in Tønder on the 2nd of April, 1914. 1928-32 Wegner enters apprenticeship with Master of Crafts, Stahlberg in Tønder. In his spare time, he carves wooden figures and dreams of becoming a wood carver. At the age of 15, he makes his first chair.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Hans J. Wegner – GE 290 Lav Lænestol m …
Hans J. Wegner – GE 290 Lav stol Design: Hans J. Wegner for Getama Fakta: Elegant lænestol med en god komfort. Stolen har aftagelige armlæn, og de enkelte moduler kan sammenkobles til en sofa vha. enkelte koblingsbeslag.
læs mere..

 

Y stolen Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Hans J. Wegner tegnede Y-Stolen tilbage i 1950 og stolen var en af de første som Wegner tegnede specielt til Carl Hansen & Søn. Y-Stolen har været i konstant produktion siden 1950 og er idag en af de mest kendte stole, som Wegner har tegnet gennem tiden. Den gang Wegner designede Y-Stolen var han
læs mere..

 

Hans J. Wegner | Klassik.dk – Nordens største udvalg inden …
Hans J. Wegner Hans J. Wegner 1914-2007 Klassiske møbler af Wegner Wegner er helt fortjent en af Danmarks store designere. Tidløst, enkelt og smukt er nøgleordene, når man ser på hans møbler, og selvom han er mest kendt for sine stole, så har han også lavet andre smukke designermøbler, der er værd at kigge nærmere på.
læs mere..

 

Hans J. Wegner / GE 290 – Getama
Model: GE 290; Designet af: Hans J. Wegner: Design år: 1953: Polstring: Stof eller læder: Hynder: Duntop eller koldskum: Fås i: Bøg eller eg: Finish: Ubehandlet …
læs mere..

 

Wegner stole: de 30 bedste stole og lænestole | bobedre.dk
Wegner vedkender sin arv til de de tidlige modernister som Le Corbusier, Mies van der Rohe og Marcel Breuer i sit design af Flaglinestolen pp 225 og beviser med denne stol, at han også er i stand til at designe møbler i crom og stål.
læs mere..

 

BUTTERFLY STOL WEGNER – ONLINE SALG AF MØBLER TIL GOD PRIS
Hans J. Wegner er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske design-møbler og her har han igen ramt plet med sin komfortable og kunstneriske “Butterfly”-stol.
læs mere..

 

Y-stol – CH24 af Hans J.vWegner, læs alt om den her!
Den ikoniske stol er en del af en større serie af kejser-stole, som Wegner fik inspiration til fra traditionelle kinesiske kejserstole. Stolen er et revolutionerende produkt på markedet, der har givet inspiration for utallige møbeldesignere efterfølgende. Man kan uden at tøve sige, at det er en ægte klassiker.
læs mere..

 

« »