wegner stol butterflyButterfly – Hans J. Wegner til fast lav pris | Juhls Bolighus
Butterfly hvilestol af Hans J. Wegner er en lille og let hvilestol. Hans J. Wegner har designet Butterfly GE460 i 1977 og den produceres af Getama . Getama Danmark A/S fremstiller møbler, designet af den internationalt kendte danske designer Hans J. Wegner.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Hans J. Wegner – Butterfly Lænestol – Sort …
Hans J. Wegner – GE 460 Butterfly stol Design: Hans J. Wegner for Getama Fakta: Skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Wegner er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske design-møbler. Lænestolen Butterfly har et kunsterisk udtryk, men samtidig er komforten i top. Pris angivet i sortmalet bøg med sort Victory læder (prisgr 5).
læs mere..

 

Hans J. Wegner GE460 BUTTERFLY stol i eg med sort læder
Hans J. Wegner GE460 BUTTERFLY stol i eg med sort læder, produceret hos Getama
læs mere..

 

Find Wegner Butterfly i Til boligen – Køb brugt på DBA
Ny Hans J. Wegner butterfly stol, ge460, getama, Helt ny og ubrugt Wegner butterfly stol. Stolen er udført i sort lakeret egetræ monteret med sort klassisk læder med en rigtig flot og kraftig struktur.
læs mere..

 

BUTTERFLY STOL WEGNER – SELTA WEBSHOP
Butterfly-stolen designede Hans i 1977 og produceres i Danmark af Getama. Den elegante lille læne-/loungestol har en fantastisk siddekomfort og er en af Wegners små designperler, så om stolen står for sig selv eller om den står i sofahjørnet, så vil den til enhver tid stadig emme af æstetik og møbelelegance.
læs mere..

 

Køb Wegner Butterfly GE460 i eg med læder | Gratis levering!
Wegner Butterfly GE460 i ubehandlet eg med viking læder er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Hans J. Wegner er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske designmøbler.
læs mere..

 

Wegner butterfly Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Butterfly er en flot klassisk stol designet af Hans J. Wegner og produceret af Getama. Den viste variant er med sortbejset bøg og Viking læderbetræk fra Sørensen Læder. Det karakteristiske design og de omhyggeligt udvalgte kvalitetsmaterialer, som sikrer lang holdbarhed og komfort, er kendetegnende for denne stol. Kontakt butikken og hør nærmere om andre bejse- og læderfarver. Se evt. den vedhæftede fil for mål.
læs mere..

 

Find Wegner Butterfly på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Komfortstol, træ, Wegner Butterfly stol, Wegner GE 460 Butterfly stol Butterfly er en flot klassisk stol designet af Hans J. Wegner og produceret af Getama. Prisen gælder for Bøg sæbe – sort viking læder. Vejl pris 10850.- GE 460 : Det karakteristiske design og de omhyggeligt udvalgte kvalitetsmaterialer, som sikrer lang holdbarhed og komfort, er kendetegnende for denne stol. Kontakt butikken og hør nærmere om andre bejse- og læderfarver, samt priser.
læs mere..

 

Carl Hansen & Søn – Møbler designet af Hans J. Wegner
Køb Carl Hansen & Søn møbler hos os! vi har alle de gamle Wegner møbler i vores store udstillinger. Fri Fragt og Hurtig levering hos Brdr. Friis!
læs mere..

 

Wegners Butterfly GE460 stol er en af hans mest populære …
Butterfly stolen er kompromisløs formgivning og minutiøs udvælgelse af de bedste materialer. Designet af Hans J. Wegner gør du kan nyde en klassiker som denne i mange år. Designet af Hans J. Wegner gør du kan nyde en klassiker som denne i mange år.
læs mere..

 

Hans J. Wegner GE460 BUTTERFLY stol … – vester-moebler.dk
Butiksinformation. Kontakt butikken, Den ønskede butik kan kontaktes på angivne mail. Svar kan forventes inden for 2 hverdage. København: 1@vester-moebler.dk
læs mere..

 

CH24 Y stol | Vestergade 37, 6270 Tønder … – Wegner Design
Møbelhuset 2 viser Danmarks største udvalg indenfor Hans J. Wegner møbeldesign i Wegners fødeby Tønder. Vi leverer Wegner møbler over hele Danmark.
læs mere..

 

Find Wegner Butterfly Stol på DBA – køb og salg af nyt og …
Annoncer med Wegner Butterfly Stol på DBA. Stort udvalg af Wegner Butterfly Stol til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Find Wegner Stole på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Hans J. Wegner, GE 350, lænestol, velholdt original GE350 lænestol fra 1970´erne i eg/uld. måler cirka 70 cm i bredde og højde, 80 cm i dybden og har en siddehøjde på 30 cm. “bare en god stol” til langt under kostpris på reservedelene i den, alene.
læs mere..

 

Kontormøbler til private og erhverv | Køb kontormøbler her
Hans Wegner havde en ambition om bare at lave en god stol. Vi vil vove at påstå, at han har lavet flere. Hans stole er på en gang behagelige at sidde i og pæne at se på. Hvad mere kan man forlange af et møbel?
læs mere..

 

« »