wegner spisestolCH24 Y stol | Vestergade 37, 6270 Tønder … – Wegner Design
Møbelhuset 2 viser Danmarks største udvalg indenfor Hans J. Wegner møbeldesign i Wegners fødeby Tønder. Vi leverer Wegner møbler over hele Danmark.
læs mere..

 

Find Wegner Stole på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Wegner Stole på DBA. Stort udvalg af Wegner Stole til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Oversigt over Hans J. Wegner lænestole – Wegner Design
Wegner fik ideen til stolens sædeform på en ferie i Århus. Familien tilbragte mange dage ved stranden, og i sandet eksperimenterede Wegner med den helt rette sædeform til stolen. Anekdoten viser, at Wegner altid arbejder – men den viser også, at legen spiller en central rolle i hans arbejde.
læs mere..

 

Carl Hansen & Søn – Møbler designet af Hans J. Wegner
Køb Carl Hansen & Søn møbler hos os! vi har alle de gamle Wegner møbler i vores store udstillinger. Fri Fragt og Hurtig levering hos Brdr. Friis!
læs mere..

 

PP68 stol ⎮ eg sæbe med naturflet ⎮ Hans J. Wegner …
Wegner tegnede pp68 til PP-Møbler i 1987. Stolen er den sidste egentlige spisestol fra Wegners hånd. Den blev skabt på et modent tidspunkt i Wegners virke og er derfor præget af et helt livs erfaringer med formgivning af stole.
læs mere..

 

CH33 spisebordsstol | Designet af Hans J. Wegner …
Hans J. Wegner CH33. En særdeles behagelig spisestol, der trods sit lette udseende har en formidabel stabilitet. Stolen fås både med polstret sæde og med træsæde.
læs mere..

 

Carl Hansen CH24 Y stolen – Livingshop.dk
Carl Hansen CH24 Y-stolen – et håndværkmæssigt mesterværk! Designet af Hans J. Wegner. Vælg mellem flere træsorter, overfladebehandlinger og flet.
læs mere..

 

Spisebordsstole | Køb din designer spisestol i klassisk …
Se vores store udvalg af designer spisebordsstole fra Hans J. Wegner, Arne Jacobsen, Børge Mogensen og mange flere kendte designere. Udforsk alle varianter her og bestil online | Fri Fragt | Vi har 50 års erfaring med møbeldesign – så kontakt os hvis du har spørgsmål.
læs mere..

 

« »