wegner sovesofa med udtrækSovesofa med magasin – Se 7 af de bedste sovesofaer med …
Den er med udtræk og udstyret med bonellfjedre. En lidt dårligere fjedretype sammenlignet med posefjedre. Hvis du ”blot” har brug for en sovesofa til gæsteværelset, så er denne et fint køb. Skal du derimod have en, der skal soves meget på, så bør du overveje at vælge en model med posefjedre. Som opsummering kan det siges, at du får en fin sovesofa til prisen.
læs mere..

 

Multifunktionelle sovesofaer – BoShop
Sovesofa i flot design og med mange funktioner Hvis du er på udkig efter en smart og multifunktionel sovesofa, er der flere flotte modeller at finde hos BoShop. Vi forhandler sovesofaer i et bredt udvalg af typer, og du finder derfor uden problemer en sovesofa, der passer til dit værelse hos os.
læs mere..

 

Carl Hansen & Søn – Møbler designet af Hans J. Wegner
Med en tro på at unikt håndværk og serieproduktion samt fornuftige priser har Carl Hansen & Søn udviklet sig til at være blandt de førende skandinaviske møbel producenter. Møblerne er lavet med de bedste materialer og sammensat af stolte håndværkere.
læs mere..

 

Find Wegner Sovesofa i Til boligen – Køb brugt på DBA
Hans J. Wegner, Kollegie Briks, Super fin og sjælden Wegner briks/daybed/sovesofa oprindeligt lavet til møblering af kollegieværelser. Senere ombetrukket. Betræk kan tages af madrassen og vaskes. Tilhørende vægreol med indbygget lampe (på undersiden, så når den hænger over sengen har man læselys) kan medfølge ved hurtig handel. For mål, se fotos.
læs mere..

 

Sofa med udtræk, udtræksfunktion – BoShop
Sofa med udtræk, udtræksfunktion Når familien skal samles og slappe af samtidigt i sofaen, er de moderne sofaers udtræksfunktion populært.
læs mere..

 

Oversigt over Hans J. Wegner spiseborde – Wegner Design
Bordet måler i diameter 120 cm. Højde 72 cm. Bordet fås uden udtræk samt i en udtræksvariant med plads til 2 ilægsplader. Designet af Hans J. Wegner i 1960. Designet af Hans J. Wegner i 1960.
læs mere..

 

CH24 Y stol | Vestergade 37, 6270 Tønder … – Wegner Design
Møbelhuset 2 viser Danmarks største udvalg indenfor Hans J. Wegner møbeldesign i Wegners fødeby Tønder. Vi leverer Wegner møbler over hele Danmark.
læs mere..

 

VOLANTE HJØRNE SOVESOFA M/ CHAISELONG – My Home Møbler
Her ser du en s mart chaiselong sovesofa i gråt stof, og med Bonell fjedreindlæg. Sovesofaen er med udtræk og 2 magasiner til sengetøj. Hjørnesofa er med chaiselong samt open end afslutning chaiselong del til venstre og hvile modul til højre.
læs mere..

 

Sovesofaer – din nye sovesofa finder du hos Danbo
Elegant fuldpolstrere dobbelt sovesofa, med elegant smal skrå arm meder i børstet rustfri stål. og smart vippe udtræk. Sovesofaen findes i flere farver, så kan passer netop til kundens hjem. Mål: 208 cm.
læs mere..

 

kvalitets sovesofaer der trækkes frem i stuen. – KC Møbler
Cubed med armlæn – smart lille sovesofa med udtræk frem i stuen. med skummadras. Leveres i et begrænset udvalg af møbelstoffer. Cubed med eg ben – smart lille sovesofa med udtræk frem i stuen. Med skummadras Leveres i et begrænset udvalg af møbelstoffer. De viste stoffer er til modellen med sengemål 140×200. Cubed sovesofa leveres nu i 3 sovesmål Cubed90 – 90×200 Cubed140 – 140×200 …
læs mere..

 

Sovesofaer & Skibsbriks – Billige & brugte sovesofaer …
Innovations Sovesofa, Smart sovesofa til teenageren el. den studerende etc. Lækker Innovations seng med Zeus springmadras ny pris bare for madrassen var kr. 3015,- hele sengen ny pris ca. 9000,- Sengen har flere indstillinger i ryggen, der er magasin, og er sengen slået helt hed kan man hæve hovedgærdet også.
læs mere..

 

Sovesofa Tilbud – Priser fra 2.099 kr. – Se de bedste …
Med denne unikke sovesofa fra danske Innovation er du sikret en fast lav pris. Sovesofaen har været en bestseller hos Bedre Nætter i både 2015 og 2016.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – senge-testeren.dk
Denne sovesofa med vendbar chaiselong og betrukket med Sawana stof leveres i en vidunderlig grå farve. Sofaen har et udtræk, som udgør det for at være en meget god opbevaringsboks til dine dyner og puder. Derfor er sofaen også særdeles velegnet til mindre hjem med mangel på skabsplads.
læs mere..

 

Find Wegner Sovesofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Wegner Sovesofa på DBA. Stort udvalg af Wegner Sovesofa til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg Stort udvalg af Wegner Sovesofa til billige priser.
læs mere..

 

Sovesofa, Wegner lignende, b: 85 l: – dba.dk – Køb og Salg …
Den har et beskyttelses lagen i ryglæn, til udtræk under lagen. Se billede. Se billede. Længe – 201 cm. Brede – 85 cm. Højde – 80 cm. Sidde dybde – 53 cm. Ryglæn højde – 36 cm.
læs mere..

 

« »