wegner sofabordCarl Hansen & Søn – Møbler designet af Hans J. Wegner
Køb Carl Hansen & Søn møbler hos os! vi har alle de gamle Wegner møbler i vores store udstillinger. Fri Fragt og Hurtig levering hos Brdr. Friis!
læs mere..

 

Wegner sofabord – Runde og kantet designer sofaborde
Carl Hansen CH011 blev designet af Hans J. Wegner tilbage i 1954, men har stadig et moderne, tidsløst design. Sofabordet fremstilles i eg. Det er et stilrent, smukt og stabilt bord, som bliver flottere og flottere med tiden, da træet patinerer.
læs mere..

 

Wegner Sofabord – Sofaborde & småborde – København Ø …
Designet af Wegner produceret af Andreas Tuck. Sæbebehandlet Eg. I fin stand mindre brugsbord men flot patina.
læs mere..

 

Sofaborde – Møbler | Klassik.dk – Nordens største udvalg …
Hans J. Wegner AT 12 – Sofabord i palisander 7.800,00 DKK . Roxy Klassik Showroom Jacob Kjær Sofabord i mahogni 6.800,00 DKK . Roxy Klassik Showroom Hans J. Wegner AT 40 – Indskudsborde i eg 12.800,00 DKK . KLASSIK Flagship Store …
læs mere..

 

Sofabord CH011 i egetræ ⎮ Hans J. Wegner ⎮ Møbelhuset 2
Hans J. Wegner Sofabord CH011 egetræ. Stilrent, smukt og stabilt bord, der alligevel udtrykker lethed. Bordet er af massivt eg.Bordet måler 130×55 cm og fås i tre højder: 44, 48 eller 53 cm. Designet af Hans J. Wegner i 1954. Wegners sofabord leveres i følgende varianter Eg sæbe og eg olie. Andre varianter er også mulige.
læs mere..

 

Hans J. Wegner CH106 / CH108 Sofabord ⎮ Bestil online
Stilrent og tidløst sofabord med en vidunderlig kombination af balance og stabilitet. Designet viser, at Wegners unikke talent ikke var begrænset til at arbejde i træ.
læs mere..

 

Hans J. Wegner CH106 / CH108 Sofabord ⎮ Bestil online
Stilrent og tidløst sofabord designet af Hans J. Wegner ⎮ Bestil online og få fri fragt ⎮ Møbelhuset 2
læs mere..

 

Wegnerdesign.dk – Levering over hele Danmark
Hans J. Wegner tegnede dette sofabord under navnet AT 308 til Andreas Tuck, formentlig i midten af 1950´erne. Det er en mindre version af krydsbensbordet pp85, som blev tegnet omkring 1955 under navnet AT 303.
læs mere..

 

« »