wegner skalstol tilbudCarl Hansen & Søn – Møbler designet af Hans J. Wegner
Køb Carl Hansen & Søn møbler hos os! vi har alle de gamle Wegner møbler i vores store udstillinger. Fri Fragt og Hurtig levering hos Brdr. Friis!
læs mere..

 

CH07 Skalstolen af Wegner | Webshop | Juhls Bolighus
CH07 Skalstolen af Hans J. Wegner er fra Carl Hansen & søn. Skalstolen der er tegnet af den danske møbelarkitekt Wegner er en del af vores fast lav pris koncept. CH07 Skalstolen fås i et utal af variationer.
læs mere..

 

CH07 er Wegner´s berømte skalstol … – Brdr. Friis Møbler
CH07 er Wegner´s berømte skalstol med forsidepolstret sæde og ryg Den berømte skalstol – skulpturel, trebenet og smuk. Det svævende udtryk fremhæves af det vingeformede sæde og de buede ben.
læs mere..

 

Carl Hansen CH07 Skalstolen – Livingshop.dk
Carl Hansen CH07 skalstol. En elegant lænestol som har skrevet sig ind i dansk designhistorie. Se vores store udvalg af Carl Hansen møbler her.
læs mere..

 

Skalstol CH07 i bøg sortlakeret og sort læder | Hans J. Wegner
Den berømte skalstol CH07 – skulpturel, trebenet og smuk. Det svævende udtryk fremhæves af det vingeformede sæde og de buede ben. Stolen får ofte en fremtrædende placering, så den kan beundres fra alle sider. Stolen absolut stabil, selvom den kun har 3 ben. Stolen er fremstillet af formspændt finer. Sæde og ryg kan polstret med sort Thor læder. Designet af Hans J. Wegner i 1963.
læs mere..

 

Skalstolen af Hans J. Wegner | Køb CH07 stolen her
Den berømte skalstol – skulpturel, trebenet og smuk. Det svævende udtryk fremhæves af det vingeformede sæde og de buede ben. Stolen får ofte en fremtrædende placering, så den kan beundres fra alle sider. Stolen er absolut stabil, selvom den kun har 3 ben.
læs mere..

 

Hans J. Wegner CH07 Skalstol i læder – vester-moebler.dk
Hans J. Wegner CH07 Skalstol i læder. CH07 Skalstol i læder produceres af Carl Hansen
læs mere..

 

CH24 Y stol | Vestergade 37, 6270 Tønder … – Wegner Design
Møbelhuset 2 viser Danmarks største udvalg indenfor Hans J. Wegner møbeldesign i Wegners fødeby Tønder. Vi leverer Wegner møbler over hele Danmark.
læs mere..

 

CH07 Wegner Skalstolen – Køb Lounge stolen her
Wegner har med årene designet mange møbelikoner blandt andet Y-Stolen og Skal stolen som er udstillet på The Museum of Modern Art (MoMA) i New York. Wegner døde i januar 2007. Wegner døde i januar 2007.
læs mere..

 

Oversigt over Hans J. Wegner lænestole – Wegner Design
Wegner fik ideen til stolens sædeform på en ferie i Århus. Familien tilbragte mange dage ved stranden, og i sandet eksperimenterede Wegner med den helt rette sædeform til stolen. Anekdoten viser, at Wegner altid arbejder – men den viser også, at legen spiller en central rolle i hans arbejde.
læs mere..

 

CH24 Y Stol – Hans J. Wegner | Fast lav pris | Juhls Bolighus
CH24 Y Stol – Hans J. Wegner – en klassisk smuk og let skulpturel spisestol. En fryd for øjet som også er velegnet til bare at slappe af i.
læs mere..

 

Skalstol – Online salg af kvalitets skalstole til gode priser
Mangler du nye skalstole? Køb skalstole i god kvalitet hos Stoleshoppen. Vi har gode priser og stort udvalg af kvalitets skalstole online. Se vores udvalg her.
læs mere..

 

Find Wegner Stole på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Wegner Stole på DBA. Stort udvalg af Wegner Stole til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Kampagne / Tilbud Arkiv – juhlsbolighus.dk
Kampagner, Designdeals og tilbud er samlet på en side. Alle kampagner og alle tIlbuddene gælder i en begrænset periode. Se mere
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Hans J. Wegner
In designing the CH22, Wegner also created a blueprint for transforming the lounge chair into a dining chair – a design that has never been manufactured and was evidently not even produced as a mockup.
læs mere..

 

« »