wegner skalstolCarl Hansen CH07 Skalstolen – Livingshop.dk
Carl Hansen CH07 skalstol. En elegant lænestol som har skrevet sig ind i dansk designhistorie. Se vores store udvalg af Carl Hansen møbler her.
læs mere..

 

Hans J. Wegner CH07 Skalstol i læder – vester-moebler.dk
Butiksinformation. Kontakt butikken, Den ønskede butik kan kontaktes på angivne mail. Svar kan forventes inden for 2 hverdage. København: 1@vester-moebler.dk
læs mere..

 

Wegner Skalstol CH07 – Lænestole – København NV …
Sælger min smukke Wegner skalstol, da der skal skiftes lidt ud i stuen. Stolen er i hvidolieret egetræ og betrukket med brunlig alcantara stof. Stolen er i hvidolieret egetræ og betrukket med brunlig alcantara stof.
læs mere..

 

CH07 Skalstolen af Wegner | Webshop | Juhls Bolighus
Hans J. Wegner blev født i 1914 i Tønder, som søn af en skomager. I en alder af 17 blev han udlært som snedker hos H. F. Stahlberg og her så Wegners første designs lyset. Som 20‐årige flyttede han til København og startede på Kunsthåndværkerskolen, hvor han gik fra 1936‐1938, før han startede som arkitekt.
læs mere..

 

Wegner Skalstol i miniature – mobelhuset2.dk
Siden Vitra Design Museum åbnede i 1969, har museet stadfæstet sig som en international anerkendt institution i designverdenen. I mere end 20 år har Vitra Design Museum skabt miniaturereproduktioner af de møbeldesignikoner, de har i deres store samling.
læs mere..

 

Wegners skalstol CH07 eg samt thor læder · Thorsen Møbler
CH07 skalstol er designet af Hans J. Wegner i 1963 og produceret af Carl Hansen. Stolens vingformede sæde og buede ben giver et svævende og skulpturelt udtryk.
læs mere..

 

Skalstol CH07 i bøg sortlakeret og sort læder | Hans J. Wegner
Hans J. Wegner stol CH07 – bøg sortlakeret med sort Thor læder. Den berømte skalstol CH07 – skulpturel, trebenet og smuk. Det svævende udtryk fremhæves af det vingeformede sæde og de buede ben.
læs mere..

 

Skalstolen af Hans J. Wegner | Køb CH07 stolen her
Den berømte skalstol – skulpturel, trebenet og smuk. Det svævende udtryk fremhæves af det vingeformede sæde og de buede ben. Stolen får ofte en fremtrædende placering, så den kan beundres fra alle sider. Stolen er absolut stabil, selvom den kun har 3 ben.
læs mere..

 

« »