wegner ch25Hans J. Wegner CH25 lænestol, et tidsløst design – Fri Fragt!
CH25 blev designet i 1950 af Hans J. Wegner. Den er en stol af den højeste kvalitet, hvad blandt andet kan ses på ryggen og sædet, der er lavet af håndflettet papirgarn. For at lave dette er der brug for over 400 meter papirgarn, og selv for en uddannet fletter tager det 8-10 timer at gøre helt færdigt. CH25 er den rigtige stol for en, der vil have en lænestol, som aldrig går af mode, og som aldrig skuffer ved sin behagelige og afslappende siddeoplevelse.
læs mere..

 

Lænestol CH25 af Hans Wegner ⎮ Eg sæbe/naturflet sæde …
Hans J. Wegner – CH 25 Udført i eg sæbe og med naturflet sæde. En let og klassisk lænestol, som gør sig lige godt i den moderne stue, som i vinterstuen eller i det åbne køkken. Sæde og ryg er en historie i sig selv.
læs mere..

 

Webshop – CH25 Stol – Hans J. Wegner – Fast lav pris
CH25 er en smuk armstol designet af den danske møbeldesigner Hans J. Wegner i 1950. Sæde og ryg er en historie i sig selv. Det er håndflettet i et særligt mønster, som kræver mere end 400 meter papirgarn – og det tager en uddannet fletter 8-10 timer at flette stolen.
læs mere..

 

Carl Hansen CH25 Lænestol – Livingshop.dk
CH25 blev designet i 1950, og er med den håndvævede ryg og det håndvævede sæde utrolig elegant. Vævningens mønster er helt unik, og det bliver fremstillet af 400 meter papirgarn. Stolen bliver produceret af speciel udlærte håndværkere, som er omkring 10 timer om at væve denne smukke lænestol. CH25 er ideel til kontoret, men vil også være den perfekte lænestol i hjemmet.
læs mere..

 

Hans J. Wegner CH25 lounge stol, fra Carl Hansen og Søn
Butiksinformation. Kontakt butikken, Den ønskede butik kan kontaktes på angivne mail. Svar kan forventes inden for 2 hverdage. København: 1@vester-moebler.dk
læs mere..

 

Carl Hansen – CH25 Lænestol – Møbelfinansiering.dk
Designet af Hans J. Wegner i 1950. Bemærk: Stolen kan også fåes i røget eg, eller i andre typer behandling. Ring eller send en mail for yderlig information.
læs mere..

 

Oversigt over Hans J. Wegner lænestole – Wegner Design
CH22 | LOUNGESTOL. Wegners CH22 loungestol er en del af en debutkollektion på i alt fire stole, der også indbefatter ikoniske design som CH24, bedre kendt som Y-stolen, og den elegante CH25 loungestol, der alle har opnået status som designklassikere verden over.
læs mere..

 

PP MØBLER / DESIGNERS / HANS J. WEGNER
HANS J. WEGNER (1914-2007) 1914 Hans Jørgensen Wegner is born in Tønder on the 2nd of April, 1914. 1928-32 Wegner enters apprenticeship with Master of Crafts, Stahlberg in Tønder. In his spare time, he carves wooden figures and dreams of becoming a wood carver. At the age of 15, he makes his first chair.
læs mere..

 

Carl Hansen & Søn – Møbler designet af Hans J. Wegner
Køb Carl Hansen & Søn møbler hos os! vi har alle de gamle Wegner møbler i vores store udstillinger. Fri Fragt og Hurtig levering hos Brdr. Friis!
læs mere..

 

Wegner CH 25 – renoveret af Balderus Stoleflet
Der er ikke noget som at få lov til at renovere smukke stole, der er tiltænkt et langt liv. Se her resultatet af en CH25 af Wegner, som er blevet renoveret.
læs mere..

 

Kampagne / Tilbud Arkiv
CH25 Stol – Hans J. Wegner DKK 17.495,00. Tilføj til kurv MERE INFO. CH445 Wing Chair – Wegner Hvilestol DKK 30.021,00 – DKK 44.143,00. Vælg muligheder. Colonial Chair – eg sort læder DKK 14.995,00. Tilføj til kurv MERE INFO. EJ 5 Corona – Hvilestol – Erik Jørgensen DKK 28.995,00. Tilføj til kurv MERE INFO. TILBUD! EJ100 Oxchair med fodskammel – Hans J. Wegner DKK 48.995,00 …
læs mere..

 

Hans J. Wegner | Klassik.dk – Nordens største udvalg inden …
Hans J. Wegner Hans J. Wegner 1914-2007 Klassiske møbler af Wegner Wegner er helt fortjent en af Danmarks store designere. Tidløst, enkelt og smukt er nøgleordene, når man ser på hans møbler, og selvom han er mest kendt for sine stole, så har han også lavet andre smukke designermøbler, der er værd at kigge nærmere på.
læs mere..

 

CH24 Y stol | Vestergade 37, 6270 Tønder … – Wegner Design
Møbelhuset 2 viser Danmarks største udvalg indenfor Hans J. Wegner møbeldesign i Wegners fødeby Tønder. Vi leverer Wegner møbler over hele Danmark.
læs mere..

 

CH25 – Hans J. Wegner ⎮ Eg med naturflet ⎮ Carl Hansen&Søn
Hans J. Wegner CH25 Eg/natur flet ⎮ Stolen er en af de første fire stole Wegner designede til Carl Hansen & Søn i de første tre uger han var i virksomheden ⎮ Bestil online og få fri fragt
læs mere..

 

« »