vener stolOversigt over Hans J. Wegner stole – CH24 Y stol
Y-STOLEN | CH24. Y-stolen – en klassisk smuk og let skulpturel spisestol, som også er velegnet til bare at slappe af i. Ved hjælp af damp er rygbøjlen nænsomt bøjet, og det giver bevægelsesfrihed og god komfort.
læs mere..

 

Find Wegner Stole på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Fin stol med let patina (stolen kan males hvis dette ønskes) Har 2 stk. som kan sælges til en samlet pris på 7.000kr. Stolene befinder sig i Herning og kan vises frem efter aftale. Stolene kan også leveres efter nærmere aftale. Andet design kan tages i bytte. Tager gerne imod bud.
læs mere..

 

Vener stol | Find Borde & stole på Kelkoo
Køb Vener stol på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Vener stol i kategorien Borde & stole fra en række online butikker samlet på et sted. Spar penge, når du køber Borde & stole via Kelkoo.
læs mere..

 

Find Verner i Dagligstuemøbler – Køb brugt på DBA
Verner Panton, Phantom, Stol, Mørkeblå designer stol af Verner Panton Stolen, model Phantom, sælges. Stolen er i hård plast. Stolen kan vendes på flere måder, så den kan fungere som bænk, bord, stol med stort sæde og lille ryglæn eller stol med lille sæde og stort ryglæn.
læs mere..

 

Find Wegner Stole i Til boligen – Køb brugt på DBA
Stolen står pakket ind som ny så det billede du ser er et model billede men af præcis samme stol. Den er lavet i Hallingdal kvadrat 130 stof som jeg synes er det smukkeste. Stolen kan tilses ved aftale. Skambud og useriøse henvendelser besvares ikke. Skriv hvis du har spørgsmål. Kan evt leveres på Fyn eller…
læs mere..

 

Carl Hansen & Søn – Møbler designet af Hans J. Wegner
Lige siden Carl Hansen & Søn i 1908 etablerede sin virksomhed i Odense har der været en særlig fokus på godt håndværk. Med en tro på at unikt håndværk og serieproduktion samt fornuftige priser har Carl Hansen & Søn udviklet sig til at være blandt de førende skandinaviske møbel producenter.
læs mere..

 

Y-stolen af Hans J. Wegner – Carl Hansen & Søn – CH24
Y-stolen – CH24 blev designet i 1949 af Hans J. Wegner. Den har været i konstant produktion siden opstarten af denne i 1950, hvad der viser noget om, at den både er en tidløs fryd for øjet, men at den også har en stærk og vedvarende popularitet. Hvis du vælger Y-stolen – CH24, vælger du en stol, du med sikkerhed altid kan være stolt af og glad ved.
læs mere..

 

Hans J. Wegner | Klassik.dk – Nordens største udvalg inden …
Blandt de mest kendte af Wegners stole kan nævnes: Påfuglestol, Bamsestolen, Wingchair, Y-stolen og the Chair. Se mere under Wegner i vores design sektion, hvor du finder smukke borde, lænestole, gyngestole, sofaer og skabe af Hans J. Wegner.
læs mere..

 

CH24 Y Stol – Hans J. Wegner | Fast lav pris | Juhls Bolighus
CH24 Y Stol eller Wishbone Chair af Hans J. Wegner er fra Carl Hansen & søn. Y-stolen, tegnet af Wegner er en del af vores fast lav pris koncept. Y stolen fås i et utal af variationer.
læs mere..

 

Læder til stolesæder! – VENERE – TM-Materialer
Der er en begrænset mængde tilbage af Venere i farven Coffee og Nougat, kontakt os på 86 56 00 00, hvis du er interesseret I stykker i disse farver.
læs mere..

 

Hans J. Wegner GE460 BUTTERFLY stol i eg med sort læder
Hans J. Wegner GE460 BUTTERFLY stol i eg med sort læder, produceret hos Getama
læs mere..

 

Vener Stole | Møbler – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Find Vener Stole i ‘Møbler’ | Brugte møbler billigt til salg. Stort udvalg af antikke møbler købes og sælges i hele Danmark. Find brugte møbler billigt og spar penge på GulogGratis.dk
læs mere..

 

Stole Vener – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Stolen kan justeres til 4 positioner for din bekvemthed. Kanvasset gør liggestolen komfortabel at sidde på. Stolen kan foldes sammen, når den ikke er i brug. Da stolen er ergonomisk designet, så vil den tilbyde fantastisk støtte og være en perfekt ven til solrige aftener.
læs mere..

 

Find Wegner Stole på DBA – køb og salg af nyt og brugt …
Stolen er helt ny og ubrugt hvorfor der ligeledes ingen brugsspor er at se. Super flot stol der passer til ethvert hjem. Vejledende butikspris ca 12.000kr. Sælges for 5.900kr. Vejledende butikspris ca 12.000kr.
læs mere..

 

Vener Stole – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
vidaXL Træstol med ottoman/taburet hvid, En behagelig stol er en god tilføjelse til din dagligstue eller have til at læse, se TV, snakke med familie og venner, eller bare til at nyde vejret.
læs mere..

 

« »