u formet sofaU-formet sofaer – danbomoebler.dk
Smid benene op, og nyd komforten i en U formet sofa med eller uden Chaiselong. Danbo Møbler har flere forskellige U formede sofaer. Det er her, du finder den store sofa med god plads til hele familien til at flyde i, eller den lille lette U formede sofa med chaiselongen, der passer ind i de fleste stuer.
læs mere..

 

U Sofa – xl-mobler.dk
En U sofa er for dig, som har godt med plads i stuen. En U sofa er generelt stor i størrelsen. Vores U sofaer kan fås i forskellige størrelser, farver og materialer alt efter ønsker og behov.
læs mere..

 

KRISTIN, U-FORMET HJØRNESOFA – My Home Møbler
Her ser du en klassisk vendbar u-formet hjørnesofa i antracit farvet slidstærkt stof. Denne moderne Kristin sofa vil passe ind i stort set alle hjem, så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil denne sofa være et godt valg.
læs mere..

 

U-Sofa -DK´s Bedste Tilbud på U-Sofaer i Læder og Stof …
Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny u-sofa til hjemmet med plads til hele familien, Hos moderno finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle u-sofaer der passer ind i alle moderne hjem, de fås i forskellige størrelser, med små og store opbevaringsrum, med materialer efter eget valg i stof eller læder.
læs mere..

 

ARIZONA U-FORMET HJØRNESOFA – My Home Møbler
Denne moderne Arizona sofa vil passe ind i stort set alle hjem, så trænger stuen til et nyt ansigtsløft vil denne sofa være et godt valg. Sofaen måler 81,45 cm i højden, 87,46 cm i dybden og 245 cm længde.
læs mere..

 

U-Sofaer – Køb u-formet sovesofa og u-sofa med chaiselong …
Drømmer du om en sofa der giver bedre samtale muligheder og samtidig tilfører din stue et særpræg, så er en U-sofa lige noget for dig! Her hos madrashuset, er vi specialister i hvilken som helst slags sofa og står klar til at rådgive dig hvis du har brug for dette.
læs mere..

 

U-sofaer med mange siddepladser – BoShop.dk
Når du vælger en u-formet sofa blandt vores store sofasortiment, er du sikker på at få præcis den sofa, du går og drømmer om. Vi har flere flotte sofamodeller inden for u-sofaer, der vil passe til det stilbevidste hjem, hvor man værdsætter en stor sofa med god plads og en unik form.
læs mere..

 

Praktisk u-formet sofa i flot design – BoShop
Når du vælger en u-formet sofa blandt vores sortiment, kan du måske få præcis den sofa, som du drømmer om. Billedet viser Latina l lædersofaen fra Kelvin Giormani, som du kan købe her hos BoShop.
læs mere..

 

« »