tristan sovesofa sortTristan sovesofa i sort læderlok | fri fragt – BIVA.dk
Tristan sovesofa i et innovativt design i sort læderlook og med ben udført i metal krom. En behagelig sovesofa med god sidde og liggekomfort, der passer ind i de fleste indretninger. En behagelig sovesofa med god sidde og liggekomfort, der passer ind i de fleste indretninger.
læs mere..

 

Tristan sovesofa i grå – biva.dk
Tristan sovesofa i et innovativt design med lysegråt stof på overdelen, samt mørkegråt på underdelen og med ben udført i metal krom. En behagelig sovesofa med god sidde og liggekomfort, der passer ind i de fleste indretninger.
læs mere..

 

Tristan sovesofa i tern – biva.dk
Tristan sovesofa i et smart og nytænkende design betrrukket med flot og farverigt patchwork tekstil. De elegante ben er udført i krom. En moderne sovesofa, der bringer varme og stemning ind i boligen.
læs mere..

 

Billig Tristan sovesofa – Lysegrå hos BIVA
Tristan sovesofa – Lysegrå Mål: H: 91 x B: 196 x D: 98 cm Tristan sovesofa i et innovativt design med lysegråt stof på overdelen, samt bund i hvidt læderlook og med ben udført i metal krom.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa Tristan sovesofa i et innovativt design i sort læderlook og med ben udført i metal krom. En behagelig sovesofa med god sidde og liggekomfort, der passer ind i de fleste indretninger.
læs mere..

 

Billig Tristan sovesofa – Hvid tekstillæder hos BIVA
Tristan sovesofa i et innovativt design i hvidt læderlook og med ben udført i metal krom. En behagelig sovesofa med god sidde og liggekomfort, der passer ind i de fleste indretninger. En behagelig sovesofa med god sidde og liggekomfort, der passer ind i de fleste indretninger.
læs mere..

 

Chaiselong sovesofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
En chaiselong sovesofa passer perfekt ind på børne- eller teenageværelset, hvor den kan omdannes til en behagelig seng om natten. I dagtimerne kan den bruges som sofa, hvilket sparer en del plads. I dagtimerne kan den bruges som sofa, hvilket sparer en del plads.
læs mere..

 

Lædersofaer i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
Lædersofaer er for alle. Hvis du overvejer at købe en sofa, så går du aldrig galt i byen, hvis du investerer i én af læder. For ikke alene er en lædersofa utrolig slidstærk og let at rengøre, det er også en sofa med et look, der aldrig går af mode.
læs mere..

 

« »