trinidad stolTrinidad stol, sortlakeret ask | Lav pris | Juhls Bolighus
Trinidad stol. Trinidad stol i sort ask er designet af Nanna Ditzel i 1993, og stolen har for længst opnået status som en moderne klassiker. Stolens kendetegn er de karakteristiske vifteformede udskæringer, der giver den en næsten transperent lethed.
læs mere..

 

Trinidad stol | Designet af Nanna Ditzel | Nye udgaver …
I anledning af 25-års jubilæet for Nanna Ditzels ikoniske Trinidad-stol lancerer Fredericia en række nye farver, der fremhæver materialernes naturlige skønhed på en nutidig måde. De nye udgaver fås i røget eg samt grå og lysegrå eg, som fremhæver træstrukturen i fineren.
læs mere..

 

Hynder til Trinidad stol – Køb læderhynder til Trinidad stole
Køb nye, flotte hynder til din Trinidad stol hos furnto.dk. Vi fører et spændende udvalg af hynder til Trinidad stole i forskellige farver. Topkvalitet!
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Fredericia – Trinidad Stol – white
Trinidad Stol – hvid Design: Nanna Ditzel for Fredericia Furniture. Fakta: Trinidad er en af Nanna Ditzels største succeser. Den er designet i 1993, og har for længst opnået status som en moderne klassiker.
læs mere..

 

Trinidad Stol 3298 (6 stk.) ⎮ Udstillingsmodel ⎮ Møbelhuset 2
Nanna Ditzel tegnede Trinidad stolen i 1993, og stolen har for længst opnået status som en moderne klassiker ⎮ Udført i hvidpigmenteret lakeret eg med hvidlakeret stel ⎮ Udstillingsmodel
læs mere..

 

Trinidad Stol af Nanna Ditzel – SPAR 25% Køb nu – Fri fragt
Nanna Ditzel designede Trinidad stolen tilbage i år 1993, og den er for længst blevet et design ikon blandt design elskere. Spisebordsstolens design er let genkendelig med de vifteformede udskæringer i sædet og ryg.
læs mere..

 

Nanna Ditzel stol – Køb den flotte Nanna Ditzel trinidad …
nanna ditzel trinidad stol Trinidad stolen er en af Nanna Ditzels største succeser. Den er designet i 1993, og har for længst opnået status som en moderne klassiker.Den letgenkendelige stol har fået sit navn, fordi Nanna Ditzel lod sig inspirere af øens traditionsrige løvsavsarbejde.
læs mere..

 

Trinidad stol Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Trinidad stolen blev lanceret i 1993, og Nanna Ditzel mesterværk blev hurtigt en stor succes. Stolen er i dag en af de bedst sælgende designstole og fremvises på en lang række designmuseer verden over.
læs mere..

 

Find Trinidad på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Nanna Ditzel, stol, Trinidad, 2 armstole i Lamineret ahorn Sæde med aftageligt blåt møbelstof (nemt at udskifte til sort læderhynde) Monteret på grålakeret stålrør Kan levere i Midtjylland Se hele annoncen
læs mere..

 

TRINIDAD STOL 3398 – selta.dk
Da Fredericia Furniture lancerede Trinidad stolen i 1993, blev dette Nanna Ditzel mesterværk hurtigt en stor succes med dens smukke let- og gennemsigtighed.
læs mere..

 

Trinidad stol | polstret i sortlakeret ask | Kampagne
Beskrivelse Trinidad stol – polstret – sortlakeret ask. Trinidad stol i sort ask er designet af Nanna Ditzel i 1993, og stolen har for længst opnået status som en moderne klassiker.
læs mere..

 

nanna Ditzel trinidad stol sort ask crom stel 3298 …
Stolen er i dag en af de bedst sælgende designstole og fremvises på en lang række designmuseer verden over. Nanna Ditzel fandt inspirationen fra de victorianske husfacader på øen Trinidad, som ligger i det sydlige caribiske hav.
læs mere..

 

Olsson Møbler – Trinidad
Beskrivelse. Vi har i øjeblikket tilbud på Nanna Ditzels Trinidad stol! Stel i flint med sæde og ryg i gråbejdset eg samt stel i crom med sæde og ryg i sort ask
læs mere..

 

Filtsko til stole og borde med skråtstillede rørben …
Filtskoen CL21-300 er beregnet til montering under stole og borde med skråtstillede rørben. Denne filtsko er specialudviklet til stole med skråtstillede ben, da filtskoens hoved er fleksibel og derfor tilpasser sig vinklen mellem ben og gulv.
læs mere..

 

Find Trinidad Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Nanna Ditzel, Trinidad-stol, Nanna Ditzel 1923 – 2005. ‘Trinidad’ stol, model 3296, I formbøjet kirsebær med original sædepolstring med gråt betræk, stel af mat stål med gummidupper. Produceret af Fredericia Møbelfabrik. Højde 83 cm, bredde 57 cm, sædedybde 48 cm og sædehøjde 45 cm. Meget pæne og velholdte.
læs mere..

 

« »