træ sofabordSofaborde | Masser af lækre sofaborde i træ ,glas og beton
Ingen stue uden sofabord – og lige her hos norliving.dk kan du finde de smukkeste af slagsen. Vi tilbyder et bredt sortiment af sofaborde, som kan passe ind i ethvert hjem.
læs mere..

 

SOFABORDE – trademarkliving.dk
Et sofabord er din sofas bedste ven! Se vores stærkeste favoritter lavet i metal og træ eller vores meget unikke specialfremstillede borde af specialfremstillede materialer. Se vores stærkeste favoritter lavet i metal og træ eller vores meget unikke specialfremstillede borde af specialfremstillede materialer.
læs mere..

 

Sofabord i massiv træ – Se udvalget af massive sofaborde her
Træ er modsat mange andre materialer aldrig gået af mode, det er tidløst og et dejligt varmt naturmateriale. Et sofabord i massivtræ vil skabe en dejlig stemning i din stue. Et sofabord i massivtræ vil skabe en dejlig stemning i din stue.
læs mere..

 

Sofaborde – Unikke designer sofaborde i træ, marmor, glas …
Det perfekte sofabord til dit hjem, vil automatisk samle folk omkring sig. Så det er vigtigt at vælge et sofabord som passer godt ind, det er her man slapper af og lader op. Så tag dig dig god til at vælge det rigtige, da det kan få større betydning end du tror når valget er gjort.
læs mere..

 

Sofaborde – moebelringen.dk
Sofabord – hvad skal jeg vælge? Der findes mange slags sofaborde – massiv træ, finer, laminat – og hver især har de deres egne fordele. Er du til det håndlavede bord i dansk kvalitet, så har vi samarbejde med Vannerup Møbelfabrik.
læs mere..

 

Sofabord – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sofabord, Teaktræ retro sybord som kan bruges som sofa bord. Mål : 41 x 68 55 H.
læs mere..

 

Amadeus sofabord – hvidt træ, oval (130×80) – Sofaborde – BOBO
Smukt ovalt Amadeus sofabord (130×80) i hvidt træ med elegante detaljer lavet i et enkelt og klassisk design. Fri og hurtig fragt og 365 dages returret
læs mere..

 

Sofabord i træ – find dit nye bord her – SACKit
Køb dit nye sofabord i træ fra SACKit. En del af Nordic serien og dermed lavet til at matche vores Loungestole. Bordet findes i sort bøg og lys eg, og kan derfor også nemt passe sammen med dine nuværende møbler. Se bordene her og bliv inspireret.
læs mere..

 

Sofaborde – Køb et nyt og flot sofabord til din stue her
Vi har både sofaborde af træ, eg og glas – både i runde og firkantede former. Du finder altså nemt dit nye sofabord hos os, uanset om du er på udkig efter et sofabord af træ, eg eller glas. Du finder altså nemt dit nye sofabord hos os, uanset om du er på udkig efter et sofabord af træ, eg eller glas.
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit sofabord i alle størrelser og former
Sofaborde til enhver indretningsstil. Uanset hvilken stil du har indrettet din stue i, har vi et sofabord som kan bidrage til din linje. Vi har sofaborde i træ til både den romantiske, minimalistiske og robuste trend, alle nøje udvalgte med henblik på god kvalitet til gode priser, så du kan få billige sofaborde til din smag.
læs mere..

 

1 Teak træ sofabord – kvadratisk – lysere runde ben …
Pipi Antik Svensk-Dansk romantisk landstil & retro Butik. Pipi Antik Mejlbyvej 2 Stauning 6900 Skjern. Se åbningstider på forsiden
læs mere..

 

Sofaborde hos BoShop – Find dit sofabord i vores store udvalg
Sofabord i massivt træ med hel eller 2-delt plade. New Cool er en ny serie af borde fra Wood by Kristensen, som he… New Cool er en ny serie af borde fra Wood by Kristensen, som he… Klik på produktet og se prisen.
læs mere..

 

Sofaborde i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Forny din stue med et billigt sofabord, og skab et indbydende miljø i hjemmet. Uanset om du er til minimalistiske borde i nordisk stil med rene, slanke linjer, eller om du er til robuste borde lavet af rustikt, ubehandlet egetræ, finder du dem her på siden.
læs mere..

 

Ethnicraft – Nordic Eg sofabord i træ hos BoShop
Sofabord fra Ethnicraft hos BoShop. Ethnicraft specialiserer sig i ’emorationelle’ kvalitetsmøbler i træ og har med deres sofaborde blandt andet skabt Moderne sofaborde i eg til det danske drømmehjem.
læs mere..

 

Sofabord til stuen – Stort udvalg af flotte designs hos …
Find dit nye flotte sofabord til gode priser blandt det store udvalg hos ILVA online. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her.
læs mere..

 

« »