stort rundt spisebordRundt spisebord – 17 af de bedste runde spiseborde til de …
Stort rundt spisebord i pinietræ og stel af sorte metaltråde Dette store runde spisebord har en bordplade af pinietræ og et unikt metalstel. Klik på billedet og se mere.
læs mere..

 

Spiseborde i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
Spisebordet er familiens samlingssted, så det skal både være pænt, praktisk og funktionelt. Uanset om du ønsker et stort og rummeligt spisebord i massivt egetræ, et lille rundt spisebord med kromben eller et moderne hi-tech spisebord med bordplade i glas, så kan du finde det her – til en god pris.
læs mere..

 

stort spisebord – slotsgaden.dk
Rundt Svensk spisebord med 5 ilægsplader, Gustaviansk stil, cirka 1960. Bordet står med slitage i bemalingen, og fineren har hævet sig enkelte steder.
læs mere..

 

Spiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Vi har et stor udvalg af spiseborde med forskellig funktion og i forskelligt design. Fælles for disse er at man ikke betaler en unødig overpris for “varm luft”, her er kun muligheden for at få en udmærket kvalitet til den rigtige pris – altså møbler til en skarp pris.
læs mere..

 

Rundt granit spisebord / Havebord | Stort rundt spisebord …
Det runde granit spisebord Gigi, er et designer havebord fra Studio 20. Studio 20 er kendt for møbler med et unikt udseende. Gigi er et slankt udendørs eller indendørs møbel, der vil være et kæmpe blikfang uanset hvor det står.
læs mere..

 

Find Rundt Spisebord i Spise- og dagligstuemøbler – Køb …
Spisebord, palisander, Johannes Andersen, rundt spisebord i palisander med bløde former og fantastiske samlinger mellem ben og bordplade Fremstillet hos uldum møbelfabrik .
læs mere..

 

Spisebord – Masser af spiseborde fra stærke brands – BoShop
Et firkantet spisebord kan til gengæld stilles op ad en væg for at spare plads, og du kan ofte få et spisebord med udtræk eller købe tillægsplader, så du nemt kan gøre bordet længere, hvis du får gæster. Derfor er det vigtigt at gøre sig overvejelser om formen på spisebordet.
læs mere..

 

SPISESTUER | Danmarks største udvalg af spisestuer | 800 …
Lille og smart rundt spisebord i en god kvalitet – men kan også blive ganske stort. Fås med midterudtræk til tillægsplader eller med udelt… Fås med midterudtræk til tillægsplader eller med udelt…
læs mere..

 

« »