store sofaerU Sofaer – xl-mobler.dk
En U sofa er for dig, som har godt med plads i stuen. En U sofa er generelt stor i størrelsen. Vores U sofaer kan fås i forskellige størrelser, farver og materialer alt efter ønsker og behov.
læs mere..

 

Store sofaer, sammensæt stor sofa – BoShop
Store sofaer, sammensæt stor sofa Hvis du på udkig efter en store sofa, så kan du opbygge din store sofa ved hjælp af de mange moduler, som kan sættes sammen.
læs mere..

 

Køb Sofaer – Billig sofa på tilbud – Udsalg hos Trademax
Mørke sofaer har som udgangspunkt brug for luft omkring sig for ikke at ”sluge” rummet. En lys sofa derimod kan få et rum til at virke større, end det rent faktisk er. En lys sofa derimod kan få et rum til at virke større, end det rent faktisk er.
læs mere..

 

Store Sektions Sofaer | Sofa Dreams
STORE MODERNE SEKTIONS SOFAER STORE, MODERNE DESIGN LÆDER SEKTIONS SOFAER En klassisk blanding af komfort og sofistikation er et ideelt valg for de der elsker at tilføje elegance til deres stue.
læs mere..

 

Extra Store Læder sektions sofaer | Sofa Dreams
Ekstra Store Moderne Læder Sektions Sofaer Hvis du kan lide ideen om at ændre dit opholdsrums belysningskonfiguration for at passe til dit indfald, så har vi lige udvalget af ekstra store lædersektions sofaer til dig.
læs mere..

 

Sofaer I Danske og internationale brands – Montana Store I …
Se vores store udvalg i topersoner og trepersoner sofaer fra Juul, Knoll og Fredericia Furniture fra designere såsom Børge Morgensen, Space Copenhagen og Pierre Lissoni og GamFratesi.
læs mere..

 

Ekstra store stof sektions sofaer | Sofa Dreams
EKSTRA STORE MODERNE STOF SEKTIONSSOFAER EKSTRA STORE MODERNE STOF SOFAER Så, du har lænestolen og loveseat sofaen – hvad nu? Nå, hvis du tilføjer dem, giver det kun tre pladser, som simpelthen ikke vil gøre det for boligejere, der ofte har det sjovt med at underholde.
læs mere..

 

Sofaer | Stort Lagesalg af Billige Kvalitets Sofaer | Køb …
På udkig efter nye sofaer. Hos Møbellageret har vi et stort udvalg af billige kvalitets sofaer. Her finder du sofaer i alle størrelser og alle udformninger.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye flotte, komfortable sofa blandt det store sofa udvalg hos ILVA. Her er sofaer til enhver smag og pengepung. Shop online her
læs mere..

 

Sofaer – xl-mobler.dk
Hos XL Møbler gør vi en ære i at udvælge sofaer af høj kvalitet og moderne design. Flere af vores store luksus sofaer kan tilpasses efter dine behov og ønsker.
læs mere..

 

Sofaer i høj kvalitet & eksklusivt design til dit hjem …
En sofa for enhver smag hos BoShop Hos BoShop finder du dejlige sofaer i alle former for stilarter og udtryk lige fra traditionel til moderne, klassisk skandinavisk til italiensk design, luksuriøse lædersofaer, klassiske stofsofaer, store komfortable hjørnesofaer til alsidige sovesofaer
læs mere..

 

Sofa – Se hele udvalget af sofaer i stof og læder | IDEmøbler
Omvendt er sofaer med kvalitetslæder ofte dyrere end stofsofaer, ligesom de kræver lidt mere vedligeholdelse for at få den helt rigtige patina med tiden. 3. Husk på at farven er vigtig. Hvis du bor et sted, hvor dagslyset strømmer ind af store gulv-til-loft vinduer, har det i mindre grad betydning, hvilken farve, din nye sofa er. Men hvis der er sparsomt med lys i din stue, skal du passe …
læs mere..

 

Billige 3 personers sofaer | Stort udvalg af 3 personers …
Hos Møbelkompagniet finder du et stort udvalg af moderne 3 personers sofaer i god kvalitet til små priser. Se vores store udvalg her. Altid fri fragt.
læs mere..

 

Chaiselong Sofa i læder, tekstil eller begge dele – valget …
De fleste af vores chaiselong sofaer kan fås som både venstre- og højrevendt. Sofaerne fås i forskellige tekstiler og lædertyper såsom PU (kunstlæder) eller okselæder på alle slidflader. Størstedelen af vores chaiselong sofaer fås med opbevaring, så de kan dermed også betegnes som sovesofaer med chaiselong.
læs mere..

 

Kelvin Giormani – Senise l lædersofa – Sofa i læder hos BoShop
Eksklusiv sofa i lækkert design fra Kelvin Giormani, hvor sofaens armlæn er designet, så armlænene skråner ud af i designet. Se denne lædersofa, der er en Flot cinema sofa til hjemmet og det store udvalg af sofaer hos BoShop.
læs mere..

 

« »