stor chaiselong sovesofaStor sovesofa med chaiselong – Se udvalg & tilbud her
Den første store sovesofa med chaiselong vi ser nærmere på, det er Idun Lounger. En rendyrket luksus sovesofa, der består af et klassisk og tidsløst design. Den er udstyret med posefjedre, hvilket sikrer dig en fortrinlig komfort. Chaiselongen er i øvrigt så stor, at du snildt kan slænge dig og få dig et hvil.
læs mere..

 

Chaiselong sovesofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
En chaiselong sovesofa er et smart møbel, der giver dig kombinationen af den stilfulde sofa med den behagelige dobbeltseng. På den måde sparer du både plads og penge, når du skal købe møbler. Hvis du føler, at det kniber lidt med økonomien, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong | Kæmpe udvalg af lækre sovesofaer
Sovesofaer med chaiselong Billig sovesofa med chaiselong online. Er du på udkig efter en ny sovesofa med chaiselong, så er du det rette sted, for når du elsker at slænge dig i sofaen, mens du ser en sport begivenhed eller en god film, og har tit overnattende gæster, så er sovesofa med chaiselong det oplagte valg.
læs mere..

 

Stor sovesofa: 14 af de bedste store og dobbelte sovesofaer
Denne store sovesofa har en lækker chaiselong i den ene side, hvilket gør den ideel til brug i dagligstuen. Den vil således nemt kunne slås ud og anvendes som seng, når du har gæster, men faktisk kan den også med fordel bruges i den lille bolig, hvor der ikke er separat soveværelse. Den store Bragi sovesofa har nemlig et liggeareal på 140 x 200 centimeter, hvilket er tilstrækkeligt til 2 personer. Den har desuden armlæn i begge sider, hvorved siddekomforten højnes.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – Se de 7 bedste chaiselong …
Derudover vil en chaiselong sovesofa også passe perfekt til stuen, da den til forveksling minder om en ganske almindelig sofa. I øvrigt har en sovesofa med chaiselong tit og ofte gode opbevaringsmuligheder, hvor bl.a. tæpper, puder, dyner osv. kan gemmes væk, når sovesofaen ikke bliver brugt som seng.
læs mere..

 

Sovesofa – Tilbud på billige sovesofaer af høj kvaliitet …
Er du på udkig efter en stor, billig sovesofa kunne Washington sovesofa måske være den rette for dig. Denne model fås i flere forskellige farvenuancer og kommer med chaiselong. Du har derfor mulighed for at ligge med strakte ben i sofaen og slappe af. Washington er en praktisk sovesofa med opbevaringsrum under chaiselongen, som for eksempel kan bruges til at opbevare dyner og puder. Sofaen …
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – senge-testeren.dk
Denne sovesofa med vendbar chaiselong og betrukket med Sawana stof leveres i en vidunderlig grå farve. Sofaen har et udtræk, som udgør det for at være en meget god opbevaringsboks til dine dyner og puder. Derfor er sofaen også særdeles velegnet til mindre hjem med mangel på skabsplads.
læs mere..

 

Chaiselong sofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Tænk også på om den skal være højre-eller venstrevendt, for det har stor betydning for pladsen, som den optager i stuen. Det er også klogt at overveje, om den skal kunne bruges som sovesofa, når der kommer gæster.
læs mere..

 

« »