stole wegnerCH24 Y stol | Vestergade 37, 6270 Tønder … – Wegner Design
Møbelhuset 2 viser Danmarks største udvalg indenfor Hans J. Wegner møbeldesign i Wegners fødeby Tønder. Vi leverer Wegner møbler over hele Danmark.
læs mere..

 

Carl Hansen & Søn – Møbler designet af Hans J. Wegner
Køb Carl Hansen & Søn møbler hos os! vi har alle de gamle Wegner møbler i vores store udstillinger. Fri Fragt og Hurtig levering hos Brdr. Friis!
læs mere..

 

Find Wegner Stole på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Wegner Stole på DBA. Stort udvalg af Wegner Stole til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

10 Wegner-stole vi gerne vil eje | Mad & Bolig
10 Wegner-stole du skal kende En Wegner-stol må siges at være en ægte dansk designklassiker. Manden bag, Hans J. Wegner, har lavet nogle helt utrolig smukke stole.
læs mere..

 

Wegners bedste stole | Mad & Bolig
Hans J. Wegner designede en hitliste af stole, og mange af dem er blevet ikoner, både i Danmark og internationalt.
læs mere..

 

Y-stol | CH24 designet af Hans J. Wegner | Se alle …
Wegner ønskede ikke at bruge det tidstypiske søgræsflet, men hellere den nye papirsnøre, som var et restprodukt af papirproduktionen, og Wegner var dermed en af de første, der anvendte dette på en stol. Der er eksempler på, at Wegnerstole med 50 års brug bag sig stadig holder sig flot – med livets præg og patina.
læs mere..

 

Y-stol – CH24 af Hans J.vWegner, læs alt om den her!
Y-stolen blev designet i 1949 af Hans Jørgensen Wegner. Siden dengang har Carl Hansen & Søn produceret den, og den er stadig den dag i dag designerens mest berømte værk. Samtidig er den også et stærkt varetegn på dansk design stil. Stolen er på mange måder blevet revolutionerende for andre stoledesigns rundt omkring i verdenen.
læs mere..

 

Hans J. Wegner, Snor til Wegner – dba.dk – Køb og Salg af …
Hans J. Wegner, Snor til Wegner stole, Snor til Wegner stole Snor til fletning af bl.a. Wegner stole, har været brugt men er ikke slidt, sælges for kr. 1,50 pr. meter og har til 4 stole.
læs mere..

 

Wegner Y-stol i sæbebehandlet bøg – Stole – Skanderborg …
Super fin Wegner Y-Stol (CH24) i sæbebehandlet bøgetræ og nyt flet. (3 stk. haves pt.) Stolen står hos Møbelfix i Skanderborg og kan ses efter aftale.
læs mere..

 

Wegner stole: de 30 bedste stole og lænestole | bobedre.dk
Mere end 500 stole, borde og andet design nåede Hans J. Wegner at lægge navn til i sin karriere. Det var navnlig hans design af stole, lænestole, gyngestole og andre siddemøbler, der har grundlagt Wegners ry som en møbeldesigner i verdensklasse. Mange af disse stole har spillet en væsentlig rolle i dansk designs gennembrud på den internationale scene.
læs mere..

 

Hans J. Wegner, stol, Hans j Wegner Y – dba.dk – Køb og …
Hans J. Wegner, stol, Hans j Wegner Y stol Har 2 Hans J wegner y stole i eg sort lakeret fremstår med lidt brugsspor men ny flettet så fremstår pæne..
læs mere..

 

Wegner savbukstol i eg – Design-classic.dk
Wegner, Savbukstol., I eg. Polstret i sort læder med originalt brændemærke fra Andreas Tuck,. Stolen er i meget god stand
læs mere..

 

Hans J. Wegner | Klassik.dk – Nordens største udvalg inden …
Klassiske møbler af Wegner. Wegner er helt fortjent en af Danmarks store designere. Tidløst, enkelt og smukt er nøgleordene, når man ser på hans møbler, og selvom han er mest kendt for sine stole, så har han også lavet andre smukke designermøbler, der er værd at kigge nærmere på.
læs mere..

 

Hans J. Wegner – Getama
Wegner kom ofte til Gedsted og opholdt sig i flere dage på fabrikken, hvor han snedkererede, finpudsede og justerede de nye møbler, indtil de tilfredsstillede
læs mere..

 

HANS J. WEGNER PP-52 – Stole – København NV – EVERCLASSIC.COM
Her har du muligheden for at erhverve en sjælden udbudt Wegner stol. Stolen er produceret hos PP møbler, angiveligt i 1979(info fra tidligere ejer).
læs mere..

 

« »