stokke stolStokke Center Århus – Produkter
actulum er en alsidig stol, der implementerer “active sitting” i bÅde dit arbejdsliv og din fritid stolen fØlger kroppens naturlige bevÆgelser.
læs mere..

 

Stokke – Se udvalget af Tripp Trapp stole og Stokke Steps …
Hvem er Stokke? Norske Stokke startede helt tilbage i 1932 med at lave lænestole, siddeløsninger og systemer til hjemmekontoret. Først i 1972 blev de første produkter til børn lanceret, hvor den ikoniske Tripp Trapp-stol blev designet.
læs mere..

 

Move stol fra stokke/variér – movement.dk
Move stolen anbfales af mange fysioterapeuter, hvis man har brug for aflastning ved stående arbejde. Brug stolen ved dit hæve sænkebord, montagelinjen eller i køkkenet. Foden er skålformet og giver mulighed for fri bevægelse.
læs mere..

 

Stokke Center Århus – Variér / Kontor
Denne stol er en kombination at en ergonomisk stol og en praktisk kontorstol med hjul Denne stol giver mulighed for at bevæge sig fra skrivebordet og hen til hylden for hente en mappe eller sætte den på plads i en fart.
læs mere..

 

Stol, Stokke – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Stol, Stokke Tripp Trapp stol i perfekt stand, fra 2012, sælges samme med IKEA plastikkasse som kan sættes ind under sædet. Har været brugt med baby indsats.
læs mere..

 

Tripp Trapp Stol – Ash – Babysam.dk
Stokke® Tripp Trapp® Højstol – Ash/Aske – Taupe. TRIPP TRAPP® – STOLEN DER VOKSER MED BARNET. Kan indstilles i siddehøjde og -dybde. Egnet fra ½ år.
læs mere..

 

STOKKE Tripp Trapp Højstol – Produktanmeldelse
Høj stol der er god til både baby og større børn. Den er genial i og med at den følger med barnets højde og kan bruges i mange år. Vi har oplevet at den sorte maling krakelerer, men det er også eneste minus.
læs mere..

 

Stokke, Move, ståstøttestol – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Stokke, Move, ståstøttestol Dejlig ståstøttestol/taburet/stol fra Stokke (nu Variere). Det er modellen med det store sæde. Stof betræk og fod i lakeret bøg.
læs mere..

 

« »