stil møblerStilmøbler – Bolighuset Werenberg A/S
City Møbler – Spisestue med 6 stk. stole. Flot rundt spisebord i mahogni. Elegant og klassisk i stilen.Bemærk 1 stk. bord inkl. 3 stk. tillægsplader + 4 stole u/arm og 2 stk. m/armUdstillingsmodel
læs mere..

 

Nye stilmøbler – 50% « Antik og Gamle Møbler
– 50% ophørsudsalg af Nye stilmøbler fra Italien. Stilmøblerne sælges til meget lave priser. Der er borde, stole og vitrineskabe. Alle er meget fint udførte i nøddetræ eller mahogni.
læs mere..

 

Retro møbler og 50th århundrede møbler i amerikansk 50’er …
Retro møbler og 50th århundrede møbler i amerikansk 50’er stil ofte i private hjem, restauranter og caféer for deres holdbare enkelhed og tidløs stil skyld.
læs mere..

 

Entremøbel | Stil og orden med entremøbler 2018 …
Skab en rød tråd med resten af boligens stil ved at vælge møbler med samme udtryk og farveholdning. Et moderne entremøbel er både praktisk og dekorativt og kan medvirke til at give en varm og behagelig velkomst. Her kommer en række tips til en smart indretning af din entre.
læs mere..

 

Spisestue møbler – Butik Slotsgaden
Svensk spisestue bestående af rundt bord med 1 ilægsplade og 6 stole. Gustaviansk stil. Bordet måler 110 cm i diameter, højde 74 cm, dertil 1 plade på 50 cm. Stolene 44/85 cm i højden, bredde 44 cm. Sættet er fra midten af 1900 tallet og står med brugs slitage i form af afskalninger i bemalingen, se billeder.
læs mere..

 

Metervarer – Køb online til gode priser her – STOFF & STIL
Metervarer – find stoffet, du søger. Metervarer er en samlebetegnelse for vores mange forskellige former for stof og tekstil. Under denne kategori finder du blandt andet denim, fleece, jersey, uld, læder og blonder.
læs mere..

 

Kulby-Stilmoebler
KULBY STILMØBLER. GRØNNINGEN 15, KLD. GENNEM PORTEN. DK-1270 KØBENHAVN K. TELEFON +45 3313 9496. MOBIL +45 2987 9496 ELLER +45 2985 9496. kulby@stilmoebler.dk
læs mere..

 

Møblér – Alt indenfor møbler og boligindretning
Hos Møblér finder du alt indenfor møbler og tilbehør til din bolig. Gå på opdagelse i vores store udvalg, få inspiration eller besøg din lokale Møblér.
læs mere..

 

Drømmen om mere nordisk stil i hjemmet – Ida’s Blog
Nogle af de møbler jeg fik lagt i kurven var blandt andet et Nordisk plankebord, Nordiske borde, Nordiske møbler og Spisebordsstole. Herudover blev det også til et hvidt lammeskindstæppe (det jeg har, er vist ikke så hvidt længere..). Et spejl, en lampe, samt mange andre ting.
læs mere..

 

Stort og anderledes udvalg af MØBLER med fokus på service.
Espe Møbler er en anderledes møbelforretning, specielt til dem der kan se forskel og vil bo anderledes.
læs mere..

 

Møbler i smukkeste franske landstil til dit hjem og sommerhus
Smukke møbler i flot Fransk landstil . Vi fører et stort udvalg af skønne møbler i fransk landstil og vintagestil. Køb skønne spiseborde, små og store reoler og skabe, stole og små borde, kommoder og havemøbler. Se fx. de nye små skabe, de er så søde. Køb her og få leveret direkte hjem.
læs mere..

 

Indret kontoret med antik og gamle møbler – Kontorteknik
Mange kontorer er ofte kedeligt indrettet, og har ikke nogen særpræget stil, selvom det faktisk ikke behøver koste en formue at indrette sit private kontor i en speciel stil, hvor man føler en god atmosfære og føler sig tilpas i komfortable og hjemlige omgivelser.
læs mere..

 

Møbler til din boligindretning – Se udvalget og køb online
Vintagemøbler i rå og rustik stil Er du til den lidt mere rå og rustikke indretning, så finder du helt sikkert en skøn blandet sortiment af møbler her. Er det klapstole i forskelige farver, eller rå og rustikke borde du er på jagt efter, så er der hetl sikker noget for dig at kigge på.
læs mere..

 

Chaiselong – Køb det online & spar penge
5499,00 kr. Anderas chaiselong sofaen hører til vores billig kategori, hvor du er sikret nye møbler til bedste mulige priser. Anderas serien sæde og ryg er polstret med PU skum, der giver en medium/blød siddekomfort.
læs mere..

 

Butik Slotsgaden
Pakker over 500kr gratis fragt. Personlig levering af møbler fast fragtpris på 275kr (Inkl. brofaste øer).
læs mere..

 

« »