spiseborde rundeRunde spiseborde – Nordklöft – nordkloft.dk
Alle vores borde bliver håndlavet ud fra kundens ønsker til udformning, materialer, behandling, ben mv. Det resulterer i helt unikke borde, som ingen andre har og som passer perfekt til de rum, de skal stå i.
læs mere..

 

RUNDE SPISEBORDE – living-in-harmony.dk
Alle runde spiseborde kan enten leveres med tillægsplader eller med en udelt bordplade uden plader. Se mulighederne i varerne, hvor nogle af de runde spiseborde kan leveres med helt op til 4 styk tillægsplader og diameter på 150 cm. Besøg vores 800 m2 store specialbutik i Glostrup og så tager vi en god snak om det optimale bord der opfylder dit/jeres behov.
læs mere..

 

Runde spiseborde
Runde spiseborde Her har vi samlet runde spiseborde fra danske møbel-forhandlere. Langbord Klapbord Med udtræk Firkantet Designer spiseborde Alle spiseborde Runde Ovale Wegner Hay #1 Pheno rundt spisebord Materiale: Valnødde finer Diameter: 106 cm DKK 2.649 Gå til butik Forhandles af Unoliving.com #2 Orso rundt spisebord Materiale …
læs mere..

 

Runde spiseborde – livin.dk
Når man bruger runde borde i indretningen skaber det gerne harmoni og ro i et rum, og får lokalet til at se indbydende og præsentabelt ud. Her er ingen skarpe hjørner eller spidse kanter, men til gengæld masser af muligheder for at samle familie og gæster omkring et spisebord, hvor alle får mulighed for at komme hinanden ved.
læs mere..

 

Rundt spisebord – 17 af de bedste runde spiseborde til de …
Detaljer om dette runde spisebord: Velegnet til: 4 personer; Materialer: Massiv eg; Mål: ø130 x H74 cm. Se pris på det runde Sonora SM112 spisebord hos ILVA. Mallorca – billigt rundt spisebord med hvid bordplade Mallorca er et billigt rundt spisebord. Klik på billedet og se mere.
læs mere..

 

SPISEBORDE – ilva.dk
Find dit nye smarte og stilede spisebord til hjemmet hos ILVA. Stort udvalg af runde spisebord, borde med udtræk og meget mere. Se dem alle her.
læs mere..

 

Find Rundt Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, med 2 tillægsplader, b: 84 l: 84, bøg, 4 ben der nemt skrues på, 2 tillægsplader med runde/buede ender, der nemt sættes på de 3 hængsler. Hver tillægsplade er 42 cm lang. Fint og i pæn stand. Benene er skruet af så det er nemt at transportere.
læs mere..

 

Rundt spisebord – 9 flotte og meget forskellige varianter
Når du skal købe et nyt spisebord, kan det være svært at finde det helt rigtige, som lever op til dine krav til design, størrelse og pris. Nedenfor finde du et udvalg af 9 flotte runde spiseborde, som kan inspirere dig, inden du foretager dit køb.
læs mere..

 

Spiseborde – Oplev udvalget af spiseborde online her …
Hvis du er på udkig efter et spisebord, så kig forbi IDE.dk. Her kan du se alle vores spiseborde og finde lige netop den der passer ind i dit hjem.
læs mere..

 

Spisebord med udtræk – 22 flotte spiseborde der kan udvides
Da det lille runde bord med udtræk måler 102 centimeter, anbefales det til den lille husstand med 3-4 personer. Det kan dog sagtens bruges til hverdag med en enkelt tillægsplade, hvorved der bliver mere luft omkring bordet.
læs mere..

 

Runde spiseborde | Moderne spiseborde af høj kvalitet …
Runde spiseborde er meget moderne og med Nimara.dk’s udvalg får du et stilrent design der passer ind i alle hjem. Et rundt spisebord kan samle den lille familie eller vennerne til en hyggelig middag, hvor der ikke er langt til den anden side af bordet. Til disse runde spiseborde foreslår vi 4 stole til.
læs mere..

 

Spiseborde i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
Forny dit hjem med et flot og funktionelt spisebord. Hos BIVA finder du et bredt og varieret udvalg af spiseborde i forskellige størrelser, materialer og designs.
læs mere..

 

www.living-in-harmony.dk
www.living-in-harmony.dk
læs mere..

 

Nora Spisebord – Rundt Sort Spisebord – Leveres fra uge 50 …
Nora Rundt spisebord i sort. Vores runde sorte spisebord består af sort bordplade og sortlakerede robuste træben og er af god kvalitet. Bordet har en diameter på 120 cm, og vi anbefaler at der sættes 4 stole til.
læs mere..

 

Spiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Vi har et stor udvalg af spiseborde med forskellig funktion og i forskelligt design. Fælles for disse er at man ikke betaler en unødig overpris for “varm luft”, her er kun muligheden for at få en udmærket kvalitet til den rigtige pris – altså møbler til en skarp pris.
læs mere..

 

« »