spisebord priserSpisebord – moebelkompagniet.dk
Jeg har brug for et større spisebord. Hvis du søger et spisebord hvor du skal have mulighed for at gøre det større når der kommer gæster, ja så har vi nogle modeller der helt sikkert kunne være interessant, forskellige muligheder, både i design farve og materialer.
læs mere..

 

spisebord højglans Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Sammenlign priser og læs anmeldelser af spisebord højglans Møbler. Klik her og find den bedste pris nu!
læs mere..

 

Spisebord Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Spisebord Normalt bruger man et spisebord til at spise ved. På grund af bordets ofte centrale placering i en stue eller et køkken-alrum, er der en tendens til at det også bliver centrum for mange andre aktiviteter.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Spisebord
Fritz Hansen – Analog spisebord mellem – valnød plade / sort lak Jaime Hayon har designet Analog for Republic of Fritz Hansen. Bordet hylder det autentiske møde mellem mennesker omkring et bord, som byder ind til nærvær.
læs mere..

 

spisebord rundt Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Rundt spisebord fra Living&more Spis med stil. Corona spisebordet er lavet med sans for detaljen. Bon appetit. Bordplade med afrundede kanter Sortmalede bordben i metal Med plads til en tillægsplade Et rundt spisebord kan noget Det kan bryde med de mange firkantede møbler. Det kan løsne indretningen lidt op. Og så er det da bare enormt hyggeligt, at sidde samlet om et rundt bord.
læs mere..

 

Spisebord | Stort udvalg af spiseborde og plankeborde til …
Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitets spiseborde til super fornuftige priser. Vi har et spisebord til enhver smag og prisklasse.
læs mere..

 

Spiseborde | Flotte billige spiseborde til gode priser …
Så trænger din spisestue til et nyt ansigtsløft vil dette spisebord være et godt valg. Er forberedt til 2 tillægsplade. Bordet måler 75 cm i højde, 95 cm i dybde og 200 cm længde.
læs mere..

 

Spiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Istedet for at sætte kunstigt høje priser på vore varer, har vi valgt at sælge for dem for det de bør koste. Altså ingen unødig dækning til efterfølgende bonus, rabat, bonus mv. (istedet har vi valgt altid at levere alle ordrer over 1500,- fragtfrit – hvorfor gør det sværre end det er? )
læs mere..

 

spisebord – havemoblerdanmark.dk
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt andre spændende nyheder direkte i din indbakke.
læs mere..

 

Spisebord massiv træ Møbler – Sammenlign priser hos …
Sammenlign priser og læs anmeldelser af spisebord massiv træ Møbler. Klik her og find den bedste pris nu!
læs mere..

 

Find Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord m/stole, Glass , b: 80 l: 150, Spisebord med 4 stole, massivt glasbord, b: 80 l: 150 Smukt glas spisebord i romantisk stil med 4 stole. Vi har været rigtig meget tilfredse med bordet, men vi skal ændre lejligheden, og så bliver bordet lidt stort. Bordet og stole er i god stand. Bordet er kun 2 år gammelt. Prisen er omsætningspapir.
læs mere..

 

Skovby spisebord – Danbo Møbler = faguddannet personale
Køber du eksempelvis et spisebord fra Skovby, kan du også købe en spisebordsstol, der passer til det bord. Udover deres høje kvalitet har Skovbo også sans for detaljen og det funktionelle. Du kan blandt andet købe Skovby SM 101, som er et spisebord/multifunktionsbord, som kan give dig god plads i spisekøkkenet eller stuen, da bordet har et stort opbevaringsrum. Bordets to bordplader kan …
læs mere..

 

Poul Spisebord | DBA – brugte spiseborde og spisebordstole
Køb og salg af Poul Spisebord i artitekttegnede spisestuemøbler på DBA. Gode tilbud på nye og brugte spiseborde/spisebordsstole og billige priser på Poul Spisebord til salg på DBA
læs mere..

 

Teak spisebord med udtræk – Spiseborde – Aarup …
Rigtig dejligt spisebord i teak med hollandsk udtræk og fine, runde, tilspidsede ben. Udtrukket med to plader har bordet plads til ti til tolv personer.
læs mere..

 

Skovby Spisebord SM24 – Bedste Priser | Mobler.dk
Beskrivelse. Dette klassiske Skovby SM24-spisebord er produceret i sortbejdset eg med matchende sort Nano-laminatbordplade, der sikrer en stilren bordplade, som er meget nem at vedligeholde.
læs mere..

 

« »