spisebord plade sortCopenhagen spisebord – hvid plade – sort stel
Spisebordet er lavet i en hvid melamin bordplade. Ben stellet er lavet af sort træ. Bordpladen fås i 1 farve, ben stellet fås i 2 forskellige farver. Bordet fås i 2 forskellige størrelser, der medfølger 2 tillægsplader.
læs mere..

 

Find Spisebord Plade på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Elmetræ, Fransk landbord, b: 100 l: 200, Fransk landbord – Spisebord i Elmetræ Smukt rustikt spisebord med plade og stel af træ. Bordplade fremstillet af genanvendt elmetræ. Stel fremstillet af antikbemalet elmetræ. Mål: H. 80 L. 200 B. 100 cm. Jeg købte bordet i 2015, for 4.900,-Kr. Fremstår som da det blev købt, da det kun har stået i vores gæste anneks. Pris. 2.700,- Kr.
læs mere..

 

SPISEBORDE med LAMINAT – living-in-harmony.dk
TILBUD – Haslev Sleipner spisebord / Sort linoleum / Bøg ben / Udstillingsmodel Spændende Haslev Sleipner spisebord med sort linoleum bordplade. Bordet er med midterudtræk med plads op til 2 tillægsplader…
læs mere..

 

Stort udvalg i moderne borde – danbomoebler.dk
Praktisk og flot spisebord med hvid laminat-plade. Synkronudtræk til 2 tillægsplader. Stel i sort massiv eg. Mål: L 230 x B 100 cm. ekskl. tillægsplader. Synkronudtræk til 2 tillægsplader. Stel i sort massiv eg.
læs mere..

 

Sort spisebord – 20 flotte sorte spiseborde – ANYMAN
Denne bordplade er sat sammen med fire ben, der er fremstillet i massiv asketræ og har en diameter, der lyder på 60 mm. Som der er givet udtryk for ovenfor, så er hele bordet sortlakeret, hvorfor både ben og plade er sort.
læs mere..

 

Spiseborde på mål. Egetræs og corian spisebord
Du kan også få skræddersyet dit eget sofabord og spisebord og få det tilpasset efter dine mål og ønsker. Tjek priserne – vi er billigere end du tror. Tjek priserne – vi er billigere end du tror.
læs mere..

 

Spiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Ønsker man en stilet overflade som er rigtig populær – kunne et godt valg være et spisebord i hvid højglans. For at se vort udvalg af borde i hvid højglans, så blot brug søgefeltet (mest opdaterede version) eller tryk her .
læs mere..

 

Billig Astrid spisebord inkl. 2 till. plader – Hvid/Eg hos …
Astrid spisebord er en fusion mellem de to dominerende stilarter retro og minimalisme, hvor formsprog og materialer på bedste vis forenes og giver bordet et unikt look.
læs mere..

 

Marmor | DBA – brugte spisestuemøbler
Spisebord, Marmor, OXdenmarq, b: 90, Flot spisebord med grøn marmor plade og messing ben. Bordet var specielt lavet og derfor kostede 16.000kr, da pladen ikke findes som 90Ø. Bordet er brugt en del og derfor den lave pris.
læs mere..

 

« »