spisebord plade på målBordplader efter mål – Køb bordplader efter mål – beregn …
Illustrationerne med de forskellige kantprofiler er illustreret med en 27mm plade, så forholdet vil være lidt anderledes på de andre tykkelser. Vælg imellem disse træsorter Vi kan levere rigtigt store og små bordplader efter mål, men vi har dog vores begrænsninger.
læs mere..

 

Spiseborde på mål. Egetræs og corian spisebord
Skræddersyede spiseborde på mål. Fås i eg og corian. Rustikke spiseborde i mørk og lys eg. Corian spiseborde med stålben. Dansk produceret. Hurtig levering!
læs mere..

 

Find Spisebord Plade på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Spisebord Plade på DBA. Stort udvalg af Spisebord Plade til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg Stort udvalg af Spisebord Plade til billige priser.
læs mere..

 

Borde i alle størrelser, former og farver. Borde på …
Skiferbord med bordstel af 40x40mm slebet rustfrit stål. 20mm kløvet skiferbordplade med 10mm svæv. Laves på mål i alle størrelser og med andre stålprofiler.
læs mere..

 

Spisebord Plade | Spisebord – nyt, brugt og leje på …
Spisebord fra IDEmøbler , Hvid laminat spisebord fra IDEmøbler pæn stand, men brugt. Mål: 100 x 200 cm + 2 tillægsplader. Med plader er bordet 300 cm langt.
læs mere..

 

Stort udvalg i moderne borde – danbomoebler.dk
Praktisk og flot spisebord med hvid laminat-plade. Synkronudtræk til 2 tillægsplader. Stel i sort massiv eg. Mål: L 230 x B 100 cm. ekskl. tillægsplader. Synkronudtræk til 2 tillægsplader. Stel i sort massiv eg.
læs mere..

 

Bordplade til salg – køb brugt og billigt på DBA
Bordplade, Svensk Fyr, Driftwood, Kom og tá et kig på Danmarks billigste plankeborde i top kvalitet, vi køre studierabat på alle vores borde på nær bordet på 130×73 inkl bukke som har den fantastiske pris af 999,- Alle borde kan laves på mål, prisen variere derefter.
læs mere..

 

Glasborde i alle størrelser, former og farver. Glasborde …
Modellen laves på mål i alle størrelser og med eller uden platform/hylde til PC 50x50mm stålprofiler i slebet rustfrit stål. 19mm glasbordplade, der er ætset eller sandblæst på undersiden Laves også med andre stålprofiler og glastykkelser.
læs mere..

 

Find Rundt Spisebord Med Plader på DBA – køb og salg af …
Spisebord, Teak, Kai Kristiansen , b: 115 l: 170, Bord fra ca 1960 , fin stand mål 72 cm høj 170 lang med 1 plade som rund bord 115×115 og med 2 plader ca 225 cm den ene plade har sarg den anden uden .
læs mere..

 

Spisebord inspiration – Stort udvalg af smarte designs hos …
Find dit nye smarte og stilede spisebord til hjemmet hos ILVA. Stort udvalg af runde spisebord, borde med udtræk og meget mere. Se dem alle her.
læs mere..

 

bordpladen.dk – 15 år kun med bordplader. Mester måler …
Bemærk venligst, at der kan fremvises prøver ved besøg for opmåling, så skulle du være forhindret i at besøge vores udstilling på en torsdag, kan du se prøver i dit eget hjem, såfremt du ønsker at vi foretager opmåling hos dig.
læs mere..

 

Find Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Pris: 12.000 Muuto Base spisebord, Egetræs plade, sorte ben. Mål: 140×80. Pris 6.000. Det er tilladt at byde på bordene. De står i Horsens, men det er muligt at få dem leveret. 70/70 & Split er som nye, og Base er meget lidt brugt. 70/70 & Split er i papkasser. – Billeder taget fra internettet, da de står usamlet.
læs mere..

 

Find Spisebord Plader på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord m/stole, Spisebord i lyst træ og det har tillægsplade også. 5 stole medfølger. Ca mål Uden plade 118cm lang Plade 40cm Højde 73cm Sidste billede er for, at vise det muligt at tage pladen af og opbevare den et andet sted når den ikke er i brug.
læs mere..

 

Rundt Spisebord Med Plader – nyt, brugt og leje på …
rund skovby spisebord, et mørk bejdset rundt bord fra skovby Ø: 120 cm og 72 cm høj, der er blevet lavet to tillægs plader, er de i så skal der dug på, de er lavet så man kan sidde flere ved det, føler med hvis man ville have dem. er plade på 50 cm og 30 cm
læs mere..

 

Find Plade Til Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord m/stole, Spisebord i lyst træ og det har tillægsplade også. 5 stole medfølger. Ca mål Uden plade 118cm lang Plade 40cm Højde 73cm Sidste billede er for, at vise det muligt at tage pladen af og opbevare den et andet sted når den ikke er i brug.
læs mere..

 

« »