spisebord plade i træSpisebord med udtræk – 22 flotte spiseborde der kan udvides
Bruunmunch PLAYdinner Lamé Curve – spisebord i massivt træ med udtræk Dette spisebord har et elegant og ovalt design, og med udtrækket kan det forlænges op til 280 centimeter. PLAYdinner Lamé Curve er et elegant og enkelt ovalt spisebord, som blandt andet fås i eg eller valnød.
læs mere..

 

Spisebord – Masser af spiseborde fra stærke brands – BoShop
Spisebord i massivt træ med hel eller 2-delt plade fra Wood by Kristensen. New Cool er en ny serie af borde…
læs mere..

 

unikt spisebord med indbygget plade – KØB NU
Spisebord i bejset akaciatræ. Spisebordet har indbygget udtræksplade i magasin, således at dette på få minutter kan blive længere. Det måler 200 x 100 cm. og er 76 cm højt – udtrukket bliver det 240 cm..
læs mere..

 

Spiseborde – Alt i spiseborde runde, med udtræk m.m. i …
Vælger man et spisebord i træ, får man en tidløs spisebordsløsning, som passer ind i ethvert hjem. Man får samtidig et bord, der kan holde i mange år, hvis man passer godt på det og sørger for, at det får den rette behandling.
læs mere..

 

Stort Udvalg af Kvalitets Spiseborde – Hurtig Levering …
Et lækkert spisebord i et klassisk hvidmalet mahogni træ. Provence er vores stilrene hvide indendørs møbelkollektion, der er produceret af certificeret mahogni træ. Alt træ bliver ovntørret inden produktion, for at nedsætte risikoen for krakeleringer.
læs mere..

 

Bordplade til salg – køb brugt og billigt på DBA
Bordplade, Træ/laminat, b: 110 l: 160, Elliptisk spisebord uden ben. Rigtig solid bordplade som kan udvides. Der følger en ekstra plade med (+48 cm). Bordet har nogle brugsmærker, som kan ses på billederne, men kunne med fordel males og blive så godt som nyt! Ben medfølger ikke.
læs mere..

 

Spisebord i Paulowniatræ | HURTIG LEVERING – GRATIS FRAGT
Spisebord i massiv træ – Lyon Et dejligt solidt spisebord med en 4 cm. tyk bordplade til fornuftige penge. Dette olieret egetræs spisebord vil stå flot i dit moderne hjem.
læs mere..

 

Find Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Træ, b: 99 l: 170, Rustikt bord med bordplade i kinesisk Pinewood. Kan bruges som både spisebord og skrivebord. Genbrugstræ fra 100 – 200 år gamle døre og porte.
læs mere..

 

MIFApladen – eksperter i træmøbler og trævarer
Bestil bordplader i træ efter mål Hos MIFApladen kan du bestille din bordplade ved at indtaste dine egne mål i vores online bordpladeberegner. Her har du mulighed for selv at være designeren og lave din egen bordplade efter mål.
læs mere..

 

Spisebord til salg – køb brugt og billigt på DBA
Spisebord, b: 129 l: 129, Rigtig fint spisebordi massivt træ. Bordet er et omkring 5 år gammelt og fremstår i ganske god stand udover en enkelt mindre synlig ridse på bordpladen samt siderne.
læs mere..

 

Roterende-Bakke.dk – BESKRIVELSE
For eksempel i Nord Amerika er lignende karruseller almindeligt udf ø rt i tr æ og kaldes en ‘Lazy Susan’. (Den danske udgave kunne kaldes en ‘Mary go Round’.) F æ lles for disse karruseller er at de er tunge, og med undtagelse af den kinesiske, er pladens st ø rrelse langt mindre.
læs mere..

 

Brug for et billigt spisebord? Se de mange spiseborde hos JYSK
Vi har blandt andet spiseborde i træ i mange forskellige sorter såsom eg, bøg og ask. Du finder også spiseborde i kombinationer af metal, stål og glas. Med et spisebord har du mulighed for at udtrykke din egen unikke stil. Samtidig kan du gå på inspiration i …
læs mere..

 

Spisebord inspiration – Stort udvalg af smarte designs hos …
Find dit nye smarte og stilede spisebord til hjemmet hos ILVA. Stort udvalg af runde spisebord, borde med udtræk og meget mere. Se dem alle her.
læs mere..

 

Find Spisebord Med Plade på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Træ og metal, b: 80 l: 120, Pænt velholdt hvidt spisebord med metal ben. Har 2 plader i hver ende som kan trækkes ud. De måler 50 cm. Bord uden plader målet 120 cm. Man kan også nøjes med at bruge plade i den ene ende. Men trækkes nemt ud og skubbes på plads efter brug. Ingen ridser på bordplade.
læs mere..

 

Find Rundt Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Træ, b: 118, Solidt gammelt spisebord. Rundt – Ø118. Praktisk med 4 tillægsplader. Bordet kan blive 262 cm langt. Højde 74,5 cm. Solidt – men ældre og med slidtage og mærker. Bordet er hvidt og har en markering af guldfarve på de fire bordben.
læs mere..

 

« »