spisebord med træplankerGuide: Lav et spisebord med brede planker – Nanna Pretzmann
Guide: Lav et spisebord med brede planker. Først savede vi plankerne til. Vi havde på forhånd bestemt vi ville have et langt bord med god plads til familien og gæster.
læs mere..

 

Plankebord: Lav dit eget spisebord af ege-planker – 2verdener
Jeg havde luret lidt igennem andre bloggere, at man kunne lave sit eget spisebord af spærtræ (plankebord) og tænkte at det nok var en nem sag, og at vi havde en masse tid hos svigermor til at lave det. MEN virkeligheden var jo så (fandt vi ud af), at vi jo ikke kunne gå i gang med noget, før vi vidste, hvor vi skulle bo, og hvor stort bordet kunne være.
læs mere..

 

GUIDE: sådan laver du et spisebord med brede planker
Ikke som spisebord, men til at sidde med computeren ved. Desuden så bliver brædderne mindre skæve når brædderne er tyndere – det gør mig som sådan ikke noget at de er lidt skæve. Det er lidt en del af charmen, men det ville nu heller ikke gøre noget, hvis de ikke var 😉
læs mere..

 

Spisebord hvid olieret – se gedigne spiseborde med ege …
Flot gedigent spisebord med hvid olierede egeplanker som er lakeret.Spisebordet er fremstillet med enkle metal ben,rigtig fin detalje til det flotte spisebord.
læs mere..

 

Spisebord af planker | Ingeniøren
Amatører kan ofte med fordel bruge traditionelle matrialer og metoder, og der findes utallige eksempler på at amatører har fremstillet fine snedkerarbejder. Det er her som med så meget andet, lysten driver værket.
læs mere..

 

Plankebord Designes Online | Træbord leveres i Danmark og …
Plankebord og træbord designes efter dine ønsker. Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.
læs mere..

 

Spiseborde – Alt i spiseborde runde, med udtræk m.m. i …
Vælger man et spisebord i træ, får man en tidløs spisebordsløsning, som passer ind i ethvert hjem. Man får samtidig et bord, der kan holde i mange år, hvis man passer godt på det og sørger for, at det får den rette behandling.
læs mere..

 

Slice bord i træ fra Normann Copenhagen – connox.dk
Køb Slice bord fra Normann Copenhagen: bord af egetræ med bordplade af træplanker, nu i interiørshoppen!
læs mere..

 

« »