spisebord linoleum egSpiseborde med linoleum – Living In Harmony
Linoleum på spiseborde er blevet brugt igennem årtier i boligindretningen og er kendetegnende ved sin særlige slidstyrke. Linoleums spiseborde er praktiske, robuste og virker “bløde” og lune i overfladen grundet naturmaterialerne kork og linolie, som er hovedbestanddelene. Linoleumborde har en evne til at selvheale små og letter mærker og streger der kommer på bordpladen og dette fremmes særligt ved brug af plejeprodukter.
læs mere..

 

C35C spisebord til 8-12 personer (Eg/sort linoleum …
Spisebord designet af Poul M. Volther . Bordet blev i 1957 designet af Poul M. Volther for FDB Møbler. C35C er den største i C35 serien og er med sin majestætiske størrelse, ideel til større middagsselskaber eller som et yndefuldt spisebord til spisestuen. De skrånende bordben giver bordet et let arkitektonisk udtryk, som er bordets særpræg.
læs mere..

 

Spisebord – Masser af spiseborde fra stærke brands – BoShop
Double Eg – spisebordet er et moderne spisebord til boligen med udtræk, så du kan have mange gæster til bords. Gode råd om spiseborde Højdemæssigt er vores spiseborde tilpasset det moderne menneske, hvor en bordhøjde på 75 cm er det mest almindelige, så de også passer til nutidens moderne spisebordsstole.
læs mere..

 

Find Spisebord Linoleum på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Tillægsplade, andet, FDB Møbler, Tillægsplade til Poul M. Volther C35 spisebord Pladen er i eg og sort linoleum. Den passer til Poul M. Volthers C35 bord i størrelsen 95 x 220 cm. Se vores øvrige udvalg af FDB møbler . Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig.
læs mere..

 

Stort udvalg i moderne borde – danbomoebler.dk
Flot alternativ til det klassiske bakkebord Robina er et multifunktionelt bakkebord på hjul, der kan anvendes som fx sofabord, sidebord, tebord eller sengebord.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Bent Hansen – Primum spisebord – eg …
Bent Hansen – Primum barbord – sort linoleum Primum Bar Table har et enkelt udtryk og et materialevalg, der gør det let at integrere i den nordiske indretning.
læs mere..

 

Spiseborde – Oplev udvalget af spiseborde online her …
Hvis du er på udkig efter et spisebord, så kig forbi IDE.dk. Her kan du se alle vores spiseborde og finde lige netop den der passer ind i dit hjem.
læs mere..

 

Spisebord med udtræk – 22 flotte spiseborde der kan udvides
Et spisebord med udtræk er nyttigt, når du er vært for familie og venner. Det kan nemlig udvides med et antal tillægsplader, så der bliver plads til alle omkring samme bord. Til hverdag kan tillægspladerne gemmes væk, så bordet ikke optager for meget plads i spisestuen.
læs mere..

 

FORSIDE – bredmoblerogdesign.dk
Bred møbler & og design Familiejet virksomhed siden grundlæggelsen i 1923 Vort speciale er fremstilling af spiseborde i massivt hårdttræ og spiseborde belagt med laminat, linoleum, hvid højglans eller finèr – fremstillet præcist efter kundens ønske. Udover Skandinavien forhandles vore spiseborde i Tyskland, USA og Japan.
læs mere..

 

Spisebord inspiration – Stort udvalg af smarte designs hos …
Find dit nye smarte og stilede spisebord til hjemmet hos ILVA. Stort udvalg af runde spisebord, borde med udtræk og meget mere. Se dem alle her.
læs mere..

 

Spiseborde i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
Sådan vælger du det rigtige spisebord. Du spiser ved det morgen, middag og aften – i hvert fald i weekenderne. Måske arbejder du også ved det eller sidder og kigger på computeren, drikker kaffe eller tegner med børnene.
læs mere..

 

Spisebord m/stole, Eg / Linoleum / – dba.dk – Køb og Salg …
Spisebord m/stole, Eg / Linoleum / Gummi, HAY, b: 80 l: 140 1 stk CPH spisebord fra HAY med stel af sæbebehandlet eg og med plade af sort linoleum.
læs mere..

 

Poul M. Volther 8 pers. spisebord – C35C – Eg/sort linoleum
C35C spisebord 95 x 220– designet af Poul M. Volther. Designet i 1957 – stadig aktuelt i dag. Et helt igennem klassisk værk, baseret på Skandinavisk funktionalisme med et moderne udtryk. Smukt og minimalistisk; Designet i 1957; Sort linoleum med ben i eg; C35C – 95 x 220 er det største bord i C35-serien. Det er oplagt til spisestuen eller det store køkken-alrum.
læs mere..

 

Find Spisebord Eg på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Eg olie natur, Naja SM78, b: 109 l: 190, Ovalt spisebord massiv eg olie natur incl 2 tillægsplader i magasin. Står som nyt lige slebet og olieret 3 år gammelt. Står som nyt lige slebet og olieret 3 år gammelt.
læs mere..

 

CASØ 502 spisebord, sort linoleum » CASØ Furniture
CASØ 502 spisebord med sort linoleum, er seneste udvikling inden for den populære CASØ 500 serie. Bordet er solidt og elegant på samme tid, og materialet er slidstærkt og let at vedligeholde.
læs mere..

 

« »