spisebord hvid med træbenHvide spisebordsstole med træben – spisestol.dk
Går man efter det helt stilrene look kan hvide spisebordsstole med træben være et oplagt valg. Den hvide stol giver det stilrene og enkle udseende, mens de træfarvede ben supplerer rummet med en naturlig ro.
læs mere..

 

Moderne spisebord med hvid bordplade og træben
Moderne spisebord med skrå ben. Her ser du et moderne designet spisebord med et præg af retro, som kan ses i form af bordet fire ben, der er placeret skråt ned mod jorden, som ser stilfuldt ud.
læs mere..

 

Hvid spisebordsstol med træben – stærk pris
Folt skalstol i et stilrent skadinavisk design. Stolen har hvid plastskal, sidepude i hvidt læderlook og ben i olieret natur gummitræ. Mål:
læs mere..

 

Kamilla sofabord i hvid med træben – BIVA.dk
Med en rolig og kortfattet designstruktur, udnytter Kamilla sofabordet sin enkelthed med stolthed takket være den iøjefaldende flotte æstetik, der giver et originalt og særpræget look, som er lige til at falde for.
læs mere..

 

Stort udvalg i moderne borde – danbomoebler.dk
Praktisk og flot spisebord med hvid laminat-plade. Synkronudtræk til 2 tillægsplader. Stel i sort massiv eg. Mål: L 230 x B 100 cm. ekskl. tillægsplader. Synkronudtræk til 2 tillægsplader. Stel i sort massiv eg.
læs mere..

 

Adele spisebordsstol – beige stof m. hvide træben …
Smuk Adele spisebordsstol i enkelt og klassisk design i beige stof med sølv nitter og hvide træben. Fri og hurtig fragt og 365 dages returret hos os
læs mere..

 

Spiseborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Gå efter et spisebord der stilmæssigt passer ind. Et eksempel på en tidløs klassiker er et hvidt spisebord, da det passer ind i de fleste hjem og harmonerer fint med alle stilarter. Er du til et lidt mere råt look kan du vælge et træbord. For at give spisebordet et personligt udtryk kan bruge en blanding af stole i forskellige farver og stilarter.
læs mere..

 

Inga spisebordsstol – Lysegrå med træben
Stilren grå spisebordsstol med polstret sæde og armlæn på et stel i asketræ. Elegance og funktionalitet går hånd i hånd i dette komfortable design, der tilfører boligen et eksklusivt udtryk.
læs mere..

 

« »