spisebord hvid højglans med tillægspladerSpiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Hvid højglans Ønsker man en stilet overflade som er rigtig populær – kunne et godt valg være et spisebord i hvid højglans. For at se vort udvalg af borde i hvid højglans, så blot brug søgefeltet (mest opdaterede version) eller tryk her .
læs mere..

 

Spiseborde i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
Forny dit hjem med et flot og funktionelt spisebord. Hos BIVA finder du et bredt og varieret udvalg af spiseborde i forskellige størrelser, materialer og designs.
læs mere..

 

Bling spisebord, butterflyplade. Hvid højglans. Super cool
Dette elegante Bling spisebord med butterflyplade er lavet af træ, der er lakeret i hvid højglans. Bordet har en kraftig bordplade, og stellet er formet som en rund søjle. Bordet er meget stabilt, og super cool.
læs mere..

 

Spisebord – Stort udvalg af Møbler – XL-Møbler
Dette spisebord med et industrielt twist udstråler en vintagecharme og vil være en tidløs tilføjelse til dit lokale. Bordet er håndlavet af massivt mangotræ, hvilket er robust, holdbart og smukt….
læs mere..

 

Spisebord, Hvid højglans , b: 90 l: – dba.dk – Køb og Salg …
Spisebord, Hvid højglans , b: 90 l: 180 Hvidt højglans spisebord, med udtræk og 2 tillægsplader. Super anvendeligt. Og plads til hele familen.
læs mere..

 

Spisebord i hvid højglans Møbler – Sammenlign priser hos …
Bord i hvid højglans. Med 2 tillægsplader. Slået sammen fylder bordet kun 120×80 cm. Når begge plader er i bliver længden imidlertid 240 cm. (10 personer).
læs mere..

 

Spisebord højglans hvid Møbler – Sammenlign priser hos …
Bord i hvid højglans. Med 2 tillægsplader. Slået sammen fylder bordet kun 120×80 cm. Når begge plader er i bliver længden imidlertid 240 cm. (10 personer).
læs mere..

 

Spisebord med udtræk inspiration – 12 lækre borde med …
Et sådant spisebord kan nemlig udvides med såkaldte tillægsplader, hvilket er ensbetydende med, at du nemt og hurtigt kan skabe plads til alle omkring samme bord. Hvis du har god plads i spisestuen, så lyder dette med garanti som en unødig løsning.
læs mere..

 

Brug for et billigt spisebord? Se de mange spiseborde hos JYSK
Nogle spiseborde kommer med tillægsplader. Til andre spiseborde har du mulighed for at købe tillægsplader . Tillægsplader er en praktisk og nem løsning, når du får gæster og har brug for ekstra plads om bordet.
læs mere..

 

Spisebord med udtræk – 22 flotte spiseborde der kan udvides
Et spisebord med udtræk er nyttigt, når du er vært for familie og venner. Det kan nemlig udvides med et antal tillægsplader, så der bliver plads til alle omkring samme bord.
læs mere..

 

Spisebord, Hvid laminat + sort – dba.dk – Køb og Salg af …
Spisebord, Hvid Laminat + Sort lakeret kant, Prado, b: 100 l: 160 Prado spisebord sælges uden tillægsplader. Bordet er ca. 2 år gammelt og fremstår pænt og velholdt.
læs mere..

 

Find Hvid i Spisestuemøbler – Spisebord – Køb brugt på DBA
Spisebord, Varberg, b: 95 l: 190, Her ser du et flot klassisk spisebord med massiv egetræ ben, og med hvid højtrykslaminat bordplade. Bordet står næsten som nyt, dog med et lille hak i den ene kant (se billede) (Forberedt til 2 tillægsplader, disse medfølger ikke, men kan købes i My Home Møbler) Normal pris 3999,- Se hele annoncen
læs mere..

 

Spisebord til salg – køb brugt og billigt på DBA
Spisebord, Træ, b: 76 l: 125, Antik fint spisebord i massivt træ med udskæringer i bordben. Bordet har patina men kan gøres i stand. Derudover har bordet mulighed for at få lagt tillægsplader i hver ende.
læs mere..

 

Spisebord | Brugte spiseborde billigt til salg på …
Haslev spisebord 186, Spisebord 186 fra Haslev Møbelsnedkeri i hvid laminat med egetræs ben, der medfølger 2 tillægsplader i laminat, det er et 2. sorterings bord og stadig i original indpakning, det kan fås med stålben i sort eller hvid hvis det ønskes i stedet for træben
læs mere..

 

Hvid Spisebord – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Spisebord med 2 plader, med 2 tillægsplader a`55 cm. ca. 4 år gammel, ovalt hvid laminat og sorte træben er velholdt ny pris ca. 7000 kr priside 2000 kr. ikke sms skriv her eller ring 7330 Brande
læs mere..

 

« »