spisebord glas ikeaIKEA tilbagekalder spisebord: Glaspladeplade kan falde af …
Et spisebord fra IKEA virker ikke helt efter hensigten og bliver nu kaldt tilbage. Det drejer sig om et spisebord i hvidt glas, der hedder GLIVARP. Årsagen er, at møbelgiganten har fået tilbagemeldinger fra kunder om, at tillægspladen på spisebordet kan løsne sig fra skinnerne og falde af. Det skriver IKEA i en pressemeddelelse.
læs mere..

 

Spisebord, Glas/ aluminium, IKEA – dba.dk – Køb og Salg af …
Spisebord, Glas/ aluminium, IKEA, b: 78 l: 157 Spise/skrivebord med materet glasplade i aluramme og med aluben. Glaspladen er mat på undersiden og glat/blank på oversiden.
læs mere..

 

Spisebord, Glas/metal, Ikea – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Spisebord, Glas/metal, Ikea , b: 80 l: 190, Super spisebord til 8 personer , det er glas plade og stål ben , sælges .
læs mere..

 

Glas Spiseborde – Køb flotte spiseborde i Glas online
Glas-spiseborde er praktiske da hærdet glas er utrolig stærkt, desuden er glasborde lette at rengøre. Når du køber et spisebord med glasplade er du dermed sikret et bord, der er både flot, funktionelt og kan gøres rent på få sekunder med en våd klud.
læs mere..

 

Spisebord, IKEA – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Spisebord, IKEA, Matteret glas … BEMÆRK: Denne annonce er inaktiv. Grunden kan være, at sælger er i gang med et salg af varen.
læs mere..

 

Spisebord, Ikea, b: 78 l: 170 – dba.dk – Køb og Salg af …
Spisebord, Ikea, b: 78 l: 170, Ikea ‘Ryggestad’ bord med ‘grebbestad’ bordben. Fire måneder gammelt. Står i vores kælder – derfor billeder fra Ikeas hjemmeside. Fire måneder gammelt. Står i vores kælder – derfor billeder fra Ikeas hjemmeside.
læs mere..

 

Spisebord, Krom/hærdet glas, Ikea – dba.dk – Køb og Salg …
Spisebord fra ikea, model torsby. Stel i krom og bordplade i hærdet, frostet glas. Små 3 år gammelt og sælges kun da vi har fået et andet. Stel i krom og bordplade i hærdet, frostet glas. Små 3 år gammelt og sælges kun da vi har fået et andet.
læs mere..

 

Ikea | DBA – brugte spisestuemøbler
Spisebord, Hvidt træbord, Ikea, Hvidt rundt spisebord fra Ikea. Måler 105 cm. i diameter og de pænt vedligeholdt, kun med en lille plet der nemt kan dækkes eller fjernes med de rigtige rengøringsmidler. Bordet befinder sig på Nørrebro og kan afhentes efter aftale. Prisen ligger som udgangspunkt på 300 kr.
læs mere..

 

« »