spisebord bredde 80 cmSpisebord 80-150 cm. – BIVA.dk
Spisebord 80-150 cm. Her finder du billige spiseborde i 80-150 cm, som passer ind i en lang række af forskellige indretninger. Med et spise bord på 80 til 150 cm får du et bord der passer ind i den lille bolig.
læs mere..

 

spisebord bredde 80 cm – Nyt og brugt, køb og salg på DBA
Annoncer med Spisebord Bredde 80 Cm på DBA. Stort udvalg af Spisebord Bredde 80 Cm til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Find Spisebord 80 Cm Bred på DBA – Nyt og brugt, køb og …
Spisebord m/stole, Jeg sælger dette flotte spisebord tilhørende 4 stole. Bordet er 120 cm langt, 76 cm højt og 80 cm bredt. Der er 2 tillægsplader som kan hives ud, hvis man skulle blive flere.
læs mere..

 

Spisebord bredde 80 cm | Find Borde & stole på Kelkoo
Køb Spisebord bredde 80 cm på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Spisebord bredde 80 cm i kategorien Borde & stole fra en række online butikker samlet på et sted. Spar penge, når du køber Borde & stole via Kelkoo.
læs mere..

 

Find Bredde 80 Cm i Spisestuemøbler – Spisebord – Køb …
Spisebord, Teak, Lækkert teaktræsbord med hollandsk udtræk, til den lille familie med plads til mange gæster. Det sælges med en del patina, derfor den gode pris.
læs mere..

 

Find Spisebord 80 Cm Bredde på DBA – køb og salg af nyt og …
Annoncer med Spisebord 80 Cm Bredde på DBA. Stort udvalg af Spisebord 80 Cm Bredde til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Spiseborde 80 – 120 cm – Køb Møbler Online På Nimara.dk
Et lille spisebord er godt til dig der f.eks.. bor i en lejlighed eller har brug for et spisebord til 4 personer. Et lille spisebord kan samle den nære familie eller vennerne og med vores spisebord 120 x 80 cm er der plads til dette og meget andet i dit hjem.
læs mere..

 

Spisebord, Eg, b: 80 l: 210 – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Spisebord, Eg, b: 80 l: 210 Massiv eg. Behandlet med Faxe hvid oliepleje. LxBxH = 210x80x72 cm inkl. 2 tillægsplader. Længde uden tillægsplader 130 cm. Benene kan ikke tages af.
læs mere..

 

Spisebord 180 x 80 cm i massiv teaktræ – Lepong.dk
Spisebord i et rustikt design med skuffe, fremstillet af massiv teaktræ. Bordet måler 180 cm i længden, 80 cm i bredden og 78 cm i højden.
læs mere..

 

Spiseborde til spisestue og køkken – stort udvalg og høj …
Kære kunde Tak fordi du besøger vores butik. Dansk Restlager sælger direkte fra eget lager – uden fordyrende mellemled. Hos os kan du handle trygt – med en høj grad af service og sikkerhed.
læs mere..

 

Find Spisebord 75 Cm Bredt på DBA – køb og salg af nyt og …
Spisebord, Hvid MDF, ?, b: 80 l: 180, Fint spisebord 180cm og 270cm med plader på 80 cm bred 75 høj. Det er blevet sat nye bolte til ben og har nogen knups. Sælges kun fordi det er for stort. Har siddet 12 voksne ved det uden problemer.
læs mere..

 

Spisebord, Eg, Filippa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Spisebord, Eg, Filippa, b: 80 l: 120 Klapbord Filippa, 80×120 cm. 3 år ppisebord i eg med klap. Stilrent og enkelt design. Spisebordet kan slås op og give plads til flere.
læs mere..

 

Billig Lansing spisebord 80×150 cm – Olieret eg hos BIVA
Køb Lansing spisebord 80×150 cm – Olieret eg hos Biva. Husk hos os får du altid den bedste service Husk hos os får du altid den bedste service Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser.
læs mere..

 

Spisebord, teak, b: 80 l: 147 – dba.dk – Køb og Salg af …
Spisebord, teak, b: 80 l: 147 Gammel teak bord der trænger til kyndige hænder på overfladen Det er 72 cm højt 87 cm bredt med pladerne ned og 147 cm bredt med pladerne ude. Det er 80 cm bredt.
læs mere..

 

Nordic Hvidt Spisebord Kvadratisk – Bredde 80 cm – Nimara.dk
Kvadratisk hvidt spisebord i stilrent nordisk design. Hvid bordplade af mdf og lakeret egetræsben. Anvend vores Nordic hvide spisebord i den moderne spisestue eller som spisebord til køkkenet, hvor der er plads til en lille spiseplads.
læs mere..

 

« »