spisebord af træplankerPlankebord: Lav dit eget spisebord af ege-planker – 2verdener
Nå, men takket være dba.dk og nutidens smartsphones gik mange af mine sidste toiletbesøg i lejligheden med at tage afsked med mange af vores møbler, heriblandt det sorte Wake-spisebord fra Bolia med masser af skrammer og fine afskrabninger fra Munira og Isaks mange middags-fornøjelser.
læs mere..

 

Spisebord af planker | Ingeniøren
Re: Spisebord af planker Hej Jacob. Du kan lime planker sammen med almindelig hvid PVA lim. Det vigtigste er at bordpladen monteres til sargen, således at der plads til bordpladen kan arbejde uden revnedannelse.
læs mere..

 

Guide: Lav et spisebord med brede planker – Nanna Pretzmann
Jeg vil nedenfor lave en DIY til dem, som kunne tænke sig selv at prøve projekt spisebord af. Valg af træ til planker Først og fremmest skal du finde ud af hvilket træ du vil bruge til dit spisebord.
læs mere..

 

GUIDE: sådan laver du et spisebord med brede planker
Hvis jeg skulle have gjort noget anderledes, så ville jeg have brugt brædder som ikke er så kraftige/høje. Alene af den grund at hverken Martin eller jeg er meget høje (167 og 176 cm) så bordet bliver en anelse for højt til os. Ikke som spisebord, men til at sidde med computeren ved.
læs mere..

 

Ny Fillerup Savværk, Odder | – træ til hus og have
Vi er et savværk i traditionel forstand. Vi fører en gammel tradition videre med forarbejdning af det levende træ og vi sætter en ære i at levere træ af høj kvalitet uanset om det er nåle- eller løvtræ.
læs mere..

 

Plankebord Designes Online | Træbord leveres i Danmark og …
Plankebord og træbord designes efter dine ønsker. Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.
læs mere..

 

Lav dit eget plankebord af træbrædder – BAUHAUS
Der er masser af muligheder for, at lave dit helt eget og personlige plankebord. Vi har fået lidt inspiration fra en af vores medarbejdere i BAUHAUS Kolding. Han har lavet sit eget spisebord af Kalmarbrædder – og det er blevet super flot! Han har på blot et par timer lavet dette spisebord, som måler 200×85 cm.
læs mere..

 

Guide: Plankebord med drivtømmer look – sådan laver du det …
For en god uges tid siden flyttede det her spisebord ind i huset og jeg er svært begejstret. Længe har jeg drømt om at det rå træ og masser af bordplads.
læs mere..

 

ege plankeborde, plankeborde, langborde, planker …
Lundeborg plankeborde bliver alle håndlavede i Svendborg af massive planker. Vi har altid minimum 20 unikke borde klar til salg. Selvom et bord fremstår med ét specifikt understel, kan der sagtens monteres et andet. Er der ikke nævnt andet, er tykkelsen på plankerne 45 mm. Alle priser inkl. understel.
læs mere..

 

Plankebord | DIY Guide til at bygge dit eget plankebord …
Her kan du benytte dig af BAUHAUS savværk. Her har vi brugt eg, men du kan også bruge kalmarbrædder eller lignende. Se udvalget af træplanker Her har vi brugt eg, men du kan også bruge kalmarbrædder eller lignende.
læs mere..

 

Brugte planker & tømmer – høj kvalitet, gode priser …
Skaller af 100 år gammel tømmer – længde 150 cm. Genbyg har købt eget savværk og skåret et parti 100 års gammelt tørt tømmer op til planker. Ud af hver stk får man nogle planker samt 2 stk skaller. Disse skaller er ca 18 – 22 cm i bredde og brugbar til utal af formål. Beklæd f.eks din væg der hjemme, byg et rustik sofabord eller sæt dem op som hylder.
læs mere..

 

Slice bord i træ fra Normann Copenhagen – connox.dk
Køb Slice bord fra Normann Copenhagen: bord af egetræ med bordplade af træplanker, nu i interiørshoppen!
læs mere..

 

Planker til salg – køb billigt på DBA
Planker, Eg, Flotte Egetræs planker, der er høvlet hos snedker og grovpudset med maskine, lige til at lave langbord af sælges. Bredde på alle 3 planker= 105cm i alt Længde på planker fra 306cm til 313cm.
læs mere..

 

Køb brædder, planker, sveller og andet træ hos Skovsav savværk
Skovsav er ejet og drevet af Palle Hansen som en underafdeling af Den Gamle Brugs Aps. Firmaet arbejder med en lang række opgaver inden for produktion og salg af træ. Ideen bag Skovsav er, at sælge bæredygtigt produceret dansk træ til erhverv såvel som til private.
læs mere..

 

Træplanker – Stort udvalg af billige træplanker – BAUHAUS
Se det store udvalg af Træplanker online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris. Køb Træplanker her
læs mere..

 

« »