spisebord 90×90 med udtrækStort udvalg i moderne borde – danbomoebler.dk
Spisebord med synkron udtræk for 2 tillægsplader. Opbevarings-magasin for tillægspladerne. Bordet fås i 3 størrelse og flere trævariationer. Opbevarings-magasin for tillægspladerne. Bordet fås i 3 størrelse og flere trævariationer.
læs mere..

 

Spiseborde – Alt i spiseborde runde, med udtræk m.m. i …
Langt de fleste har dog kun ét spisebord med en central placering, som fungerer som familiens samlingssted. Trævarefabrikernes Udsalg har et stort udvalg af borde, der kan tilpasses efter behov. I finder blandt andet spiseborde i forskellige mål og med klapper, så det er muligt at skabe en ekstra bordplads, når der kommer gæster til middag. I udvalget finder I spiseborde med …
læs mere..

 

Spisebord, Sortmalet træ, Ikea – dba.dk – Køb og Salg af …
Sort spisebord med hollandsk udtræk. Hver udtræksplade måler 40 cm., bordet er dermed meget fleksibelt i brug. Hver udtræksplade måler 40 cm., bordet er dermed meget fleksibelt i brug. Mulige længder: 90×90 90×130 90×170 Ingen rider i bordpladen.
læs mere..

 

Spisebord – Stort Udvalg af Store og Små Spiseborde. Se Nu.
Køb spisebord i god kvalitet. Vi har spiseborde til alle formål. Uanset om du skal bruge det til dit køkken, din spisestue eller til dit kollegieværelse, så kan du finde et her.
læs mere..

 

Spiseborde med udtræk I Find dit nye spisebord her
Har man ikke så meget plads i sin spisestue, kan et spisebord med hollandsk udtræk være en god mulighed, da den giver lidt ekstra længde i begge ender. Så alt efter hvor meget plads du behøver, kan du nøjes med kun at trække den ene side ud på spisebordet for at få lidt mere plads.
læs mere..

 

Spisebord 80-150 cm. – BIVA.dk
Spisebord 80-150 cm. Her finder du billige spiseborde i 80-150 cm, som passer ind i en lang række af forskellige indretninger. Med et spise bord på 80 til 150 cm får du et bord der passer ind i den lille bolig.
læs mere..

 

Spiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Vi har et stor udvalg af spiseborde med forskellig funktion og i forskelligt design. Fælles for disse er at man ikke betaler en unødig overpris for “varm luft”, her er kun muligheden for at få en udmærket kvalitet til den rigtige pris – altså møbler til en skarp pris.
læs mere..

 

Spiseborde | Flotte billige spiseborde til gode priser …
Spiseborde . I dag repræsenterer et spisebord langt mere end blot et sted vi kan sidde og nyde vores måltider. Spisebordet er blevet et samlingssted man samles omkring i forbindelse med hygge, leg, samtaler og ikke mindst måltiderne selvfølgeligt.
læs mere..

 

Find Spisebord 90X90 på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord m/stole, Hej sælger dette spisebord med 4 stole til. Bordet kan slås ud med både en og 2 plader. Bordet er 90×90 men er 90bredt og 168 langt når det er slået helt ud.
læs mere..

 

Udtræksborde / Spisebord med udtræk – Køb brugte …
Spisebord med stole, Hvid laminat bord med udtræk dog uden plade, den skal i selv købe, der medfølger desuden 4 stole med i kunstlæder alt sammen ca 3 år gammel 90x150cm 8990 Fårup d. 14.11
læs mere..

 

Spisebord, Hvidt / træ, b: 90 l: 180 – dba.dk – Køb og …
Spisebord, Hvidt / træ, b: 90 l: 180 med udtræk. Pænt, velholdt og stabilt bord. Der er 2 stk. tillægsplader på 45 x 90 cm. pr.stk. Samlet længde med begge plader vil herefter være 270 cm.
læs mere..

 

Spisebord | Brugte spiseborde billigt til salg på …
vidaXL spisebord 120x70x76 cm højglans hvid, Det elegante spisebord i hvid højglans vil med sit slanke design se flot ud i din spisestue. Den hvide højglansfinish reflekterer lys, hvilket vil give dig en positiv middagsoplevelse.
læs mere..

 

Find Spisebord Udtræk på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Teaktræ, Lille spisebord med hollandsk udtræk, bordet har nogle skævanker og nogle ridser og lidt få finer skader. En kærlig hånd ville sagtens kunne fixe det. Passer godt til det mindre køkken.
læs mere..

 

Hollandsk Udtræk – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
spisebord m/udtræk, teakbord nr 2201 DKK2.200 teaktræsbord med hollandsk udtræk.restaureret uden oliebehnadling (234) 134 x84 x74 cm teakbord nr 2203 teaktræsbord med hollandsk udtræk.restaureret med hærdende olie.
læs mere..

 

Spisebord Hollandsk Udtræk – nyt, brugt og leje på …
spisebord m/udtræk, teakbord nr 2201 DKK2.200 teaktræsbord med hollandsk udtræk.restaureret uden oliebehnadling (234) 134 x84 x74 cm teakbord nr 2203 teaktræsbord med hollandsk udtræk.restaureret med hærdende olie.
læs mere..

 

« »