sovesofa udtrækSovesofa med opbevaring → Masser af sovesofaer med opbevaring
En sovesofa er i sig selv med til at spare plads, men især denne model vil være god, hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed. Danske Innovation har nemlig udviklet denne model således, at den både er smart og kompakt med plads til opbevaring. Herudover kan modellen også fås i mange forskellige farver, så du kan finde den farve, du allerbedst kan lide.
læs mere..

 

Sovesofa, Sofa med chaiselong og udtræk – dba.dk
Sovesofa, Sofa med chaiselong og udtræk Sofaen kan udvides til en stor soveplads. Behagelig sofa i OK stand. Jeg kan godt hjælpe med at skille den ad og bære den ned.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – Find de flotte og gode …
Denne type sovesofa vil passe perfekt ind i hvilket som helst rum, og herudover kan den trækkes ud, så du har mulighed for at opbevare dyner og puder under den. Herudover er sovesofaen udstyret med bonellfjedre, hvilket giver dig den optimale støtte hele natten igennem, og endelig har den ben af træ i sølvmalet plastik.
læs mere..

 

kvalitets sovesofaer der trækkes frem i stuen. – KC Møbler
Sovesofa med springmadras – foldes ud i et snuptag. udv. mål: 270 x 162cm Højde 87cm. Madrasmål 144x195cm. Du kan også se hvor nemt sovesofa model Lena med chaiselong slås ud på denne lille film.
læs mere..

 

Sovesofa – Køb din nye sovesofa hos Søvn & Miljø
Køb din nye sovesofa hos Søvn & Miljø. Vi tilbyder et stort udvalg af sovesofaer i forskellige størrelser til billige priser. Køb en billige sovesofa i dag. Vi tilbyder et stort udvalg af sovesofaer i forskellige størrelser til billige priser.
læs mere..

 

Sovesofaer – din nye sovesofa finder du hos Danbo
En sovesofa kan være rigtig praktisk på et ungdomsværelse, hvor pladsen er trang. Med en sovesofa får den unge mulighed for både at have en seng og en sofa i det samme værelse. En sovesofa med chaiselong med opbevaring er desuden praktisk til at gemme sengetøjet væk i om dagen. Mange anvender også en sovesofa i deres kontor frem for en ekstra seng, da det i dagligdagen er mere behageligt at sidde i en sofa frem for en seng.
læs mere..

 

Sofa med udtræk, udtræksfunktion – BoShop
Sofa med udtræk, udtræksfunktion Når familien skal samles og slappe af samtidigt i sofaen, er de moderne sofaers udtræksfunktion populært.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – senge-testeren.dk
Sofaen har et udtræk, som udgør det for at være en meget god opbevaringsboks til dine dyner og puder. Derfor er sofaen også særdeles velegnet til mindre hjem med mangel på skabsplads. Derfor er sofaen også særdeles velegnet til mindre hjem med mangel på skabsplads.
læs mere..

 

Sovesofa – Alt i sovesofaer i moderne design til gode …
En sovesofa kan også være en chaiselong sofa eller sågar en u-sofa, alle vores sovesofaer er gennemtænkte og har ofte justerbare nakkestøttere, store armlæn og meget andet udstyr, vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores sovesofaer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling.
læs mere..

 

Sovesofa – xl-mobler.dk
Stabil sovesofa med plads til 3-personer, som nemt kan slaves om til en praktisk seng, ved at vippe ryggen bagover. grå stof betræk i grå/blå nuancer, med ben krommetal. Målindhold: 123×196 cm….
læs mere..

 

Ravenna sovesofa. Modena stof. Magasinholder. Udtræk. 2 ben
Sovesofa Ravenna. Modena stof i antracit. 2 puder og magasinholder. Vi leverer inden for 7-14 hverdage. Gratis til fortovskant. Fri fragt. 365 dages returret.
læs mere..

 

KC-Møbler – BEDinside sovesofaer der trækkes frem i stuen …
Sovesofa model Scandinavie – her vist som hjørne sovesofa. Kan leveres i flere sengemål – og kan også leveres spejlvendt. Og så har vi et meget stort udvalg af møbelstoffer som passer til denne model.
læs mere..

 

Ny seng, Continental seng eller sovesofa? Billige senge …
Lækker slidstærk sovesofa med Nosag fjedre og et smart udtræk. Denne sovesofa har en god sidde komfort, og fås i mange farver. Mål: 215 cm. Denne sovesofa har en god sidde komfort, og fås i mange farver.
læs mere..

 

Sovesofa, Lycksele – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, Lycksele, Flot guld betræk til lycksele sofa- aldrig brugt. Ny pris 600kr nu 200kr Ny pris 600kr nu 200kr Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over 1 mio. billige ting til salg.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Mangler du en ekstra soveplads, så er en brugt sovesofa et oplagt valg. Sovesofaen fungerer som almindeligt møbel i dagtimerne og trylles om til seng om natten – perfekt til gæsteværelset, børneværelset eller den lille lejlighed.
læs mere..

 

« »