sovesofa til salg viborgSofaer til salg – Midt- og Vestjylland – køb brugt og …
Hjørnesofa, 3 pers. , Couz, Har denne rigtig fine couz sofa til salg, sælges pga af flytning. Den fejler intet og man sidder rigtig god i den. Kan evt kontaktes via tlf/ SMS på 23286487 Den fejler intet og man sidder rigtig god i den.
læs mere..

 

Find Sovesofa – Midt- og Vestjylland på DBA – køb og salg …
Sovesofa, læder, 3 pers., Læder sovesofa i Karry gul .Med udtræ til en sovesofa 140×200 cm Der er lamel bund under madrasserne. Sofaen står i Karup Midtjylland hvor den kan fremvises . Sofaen står i Karup Midtjylland hvor den kan fremvises .
læs mere..

 

Sovesofa – Midt- og Vestjylland til salg – side 2 – køb …
Sovesofa, Sælger denne flotte og velholdte sovesofa med blød velourbetræk. Den måler 200 cm i længden og 120 cm i bredden i udslået tilstand.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Er fragt muligt? Spørg sælger. Send din adresse til Martin K. og spørg, om du kan få sendt “Sovesofa, GR…”.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Find en brugt sovesofa til en god pris Som gæsteseng er en sovesofa næsten uundværlig. Du har dit kontor eller din stue dagen lang, og om natten tryller du det om til et soveværelse. Hvis sovesofaen har et godt magasin til opbevaring af sengetøjet, er det ingen sag at få overnattende gæster. Du finder nemt en billig sovesofa til salg på DBA. Udvalget af sofaer er stort, uanset om du …
læs mere..

 

Find Sovesofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sovesofa, Ikea, b: 200 l: 200 h: 35, Vi skal have plads til nyt og vil derfor gerne af med sofaen hurtigst muligt. Af samme grund den lave pris. Brugt, men velholdt. 11 år gammel. Både pæn at se på og god at sove i. Offwhite betræk. Sengen, når udslået, er 35 cm høj, men selve ryggen/rygstøtten er ca. 90 cm høj. Køber henter selv.
læs mere..

 

Sovesofa | Brugte sovesofaer billigt til salg på …
Velour sovesofa med frynser, midcentury sovesova i gyldent velour med frynser og opbevaringsplads i ryglænet. Bag frynserne tilspidsede ben i mørkt træ. Det er en kvalitetssofa, som man sidder rigtig godt i, og den kan slås ud til en seng på 150 x 200 cm. Kun lidt patina, men en lille slidskade på det ene armlæn. Ydermål B 182 x D 85 x H 75 cm. Siddehøjde 40 cm.
læs mere..

 

Sovesofa | Brugte sovesofaer billigt til salg på …
Innovations Sovesofa, Smart sovesofa til teenageren el. den studerende etc. Lækker Innovations seng med Zeus springmadras ny pris bare for madrassen var kr. 3015,- hele sengen ny pris ca. 9000,- Sengen har flere indstillinger i ryggen, der er magasin, og er sengen slået helt hed kan man hæve hovedgærdet også.
læs mere..

 

Sovesofa – Se udvalget af praktiske sovesofaer | JYSK
Derfor er sovesofaer ideelle til for eksempel gæsteværelset, børneværelset eller kollegieværelset. Vil du gerne have en sovesofa, hvor du kan slænge dig om dagen, og hvor du har god plads om natten, så vælg en sovesofa med chaiselong og tilføj store sofapuder i dine yndlingsfaver.
læs mere..

 

Sovesofa til stuen – Find billige sovesofaer hos Ilva …
Find inspiration i det store udvalg af smarte, praktiske og klassiske sovesofaer til stuen hos ILVA online, og køb en billig sovesofa i dag.
læs mere..

 

Brugt Sovesofa – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Sovesofa/sofa, Fin, solid og velholdt Bernard Siguier sofa/sovesofa med plads til dyne i skuffen. Skuffen kan trækkes ud og man kan enten ligge på den som den er, eller den kan klappes op i niveau med den anden seng. Ikke brugt særlig meget, så madrasserne er faste og uden sidde/liggemærker. Madrasmål: 80×190. Kan skilles helt ad, så den er nem at transportere.
læs mere..

 

ONLINE SALG AF MØBLER TIL GOD PRIS – Selta Viborg
Kontakt os. Hos SELTA finder du Jyllands største udvalg indenfor boligindretning. Adresse: Livøvej 13-17, 8800 Viborg ; Telefon: 86 62 72 00
læs mere..

 

662 villaer til salg i Viborg kommune – EDC Boligindeks
I Viborg kommune bliver du mødt af smuk natur, men også byer med masser af kulturelle tilbud og fokus på miljøet. Kommunen har rigtig mange daginstitutioner, flere folkeskoler og 10. klasses skoler der alle bidrager til en sund og god udvikling blandt kommunens børn og unge.
læs mere..

 

Sovesofa | Nordjylland – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
sovesofa, hej, her sælger vi en meget fin sovesofa, er i fin stand, og den er 123 cm, når den er slået ud, der er opbevarings rum til sengetøj mv, prisen er fast. henvendelse kun pr, telefon, men ikke sms.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – Midt- og Vestjylland – køb brugt og …
Sovesofa, b: 140 l: 200 h: 40, Sælger denne sovesofa da vi ikke bruger den mere. Den fejler intet, dog er der lidt sorte pletter på en pude( se billedet) vil tro det nemt kan vaskes af. Der er et magasin unden sofaen til dyner og den slags.
læs mere..

 

« »