sovesofa til salg dbaSovesofa til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, b: 120 l: 195, FLOT MØRKEGRÅ SOVESOFA. KUN BRUGT FÅ GANGE TIL OVERNATTENDE GÆSTER (som siger, den er god at sove på). – Som ny. – Nem at “betjene”. – Stort magasin til opbevaring. – 2 løse armlæn/puder. – Slidstærkt stof. – Bonell-fjedre. – Udslået måler den ca. 195×120 cm. – Sælges kun pga. pladsmangel.
læs mere..

 

Find Sovesofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sovesofa, /futon Jysk , b: 75 l: 190 h: 120, Ca. 4år gammel. Har fået længere seng og skal derfor sælge denne sovesofa/futon fra jysk. Slået ud er målene 120×190. Der er dejlige stor skuffe/opbevaring under sengen. Sengen vil skilt i to dele, så den er klar til at blive afhentet. Der er brugspor efter at have været brugt, dette drejer sig om stoffet under sengen. Selve sofaen/sengens flade, har altid haft tæppe og rullemadras på.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Innovation Futon er den klassiske sovesofa, men der er også mange annoncer med tilbud på Futon-sovesofaer fra Ilva og Ikea på DBA. De fleste af sofaerne har et magasin til sengetøj under madrassen – og måske forøger det chancen for, at teenageren reder sin seng. Madrassens bredde er typisk 120 eller 140 cm.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – Jylland – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, b: 230 l: 170 h: 60, Købt for 5000 tusind sælger den for 2000kr da jeg ikke har plads til den længere. Perfekt stand rigtig god til mindre lejligheder eller drenge værelser. Perfekt stand rigtig god til mindre lejligheder eller drenge værelser.
læs mere..

 

Find Sovesofa – Sjælland på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sovesofa, stof, 5 pers. , Ilva, Sælger denne mørkegrå Tailor Flex 500 sovesofa fra ILVA. Den er i rigtig god stand uden nogen pletter, og den har stået i et ikke-ryger hjem uden husdyr. Den har sæder med pocketfjedre og et rum til opbevaring. Kvittering medfølger. Den er købt i 2016 og er kun blevet brugt i ca. 2 år.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Er fragt muligt? Spørg sælger. Send din adresse til Martin K. og spørg, om du kan få sendt “Sovesofa, GR…”.
læs mere..

 

Sovesofa til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, polyester, 3 pers. , Innovation, Hej alle. Komfortabel og velholdt sovesofa fra Innovation sælges. Sofaen er fra sommeren 2016, og har kun været brugt i begrænset omfang til overnattende gæster.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa Retro daybed / sovesofa. Lidt slid på en enkelt knap på selve sofaen og ryglænet trænger til nye – ellers fin lille sofa.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – Sjælland – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, Vegas u-shape med chaiselong, Sovesofa købt 15.03.2015 på tilbud for 5999,- (nypris 7.499,-). Har kvittering. Enkelt skade i den ene boks, hvor beskyttelsen til det ene beslag er beskadiget.
læs mere..

 

Sofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
På DBA skal det være nemt at finde den rette sofa til den rigtige pris, selvom udvalget er enormt. Derfor kan du både filtrere på størrelsen af sofaen og på det materiale, sofaen er fremstillet i. Men ikke nok med det – du kan også vælge hvilket lokalområde/by, du søger brugt sofa i.
læs mere..

 

Sovesofa, andet materiale – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og …
Sovesofa, andet materiale Sovesofa fra Living&more Ved første øjekast er det ikke til at tro, at Lucy er en sovesofa. Men med få greb har du faktisk en ekstra soveplads i huset. 3-personers sofa og gæsteseng Klassisk design I fløjlsblød velour Sovesofa i velour Med Lucy i huset er det let at have overnattende gæster.
læs mere..

 

Sovesofa, Ektorp – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, Ektorp, Hent i dag til 500 kr. Sovesofa fra Ikea mærke Ektorp sælges Rigtig pæn og velholdt Kun enkelte mindre pletter nederst foran ved armlæn Læs
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa Super fin og lækker sovesofa i velholdt grå. Dejlig blød god at sidde og sove i. Nem at slå ud med et lille opbevaringsrum nedenunder.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, 2 sove sofa 1 tv bord 1 sofabord 1 sofa stol Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over 1 mio. billige ting til salg. DBA Guide
læs mere..

 

Find Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Stort udvalg af Sofa til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over 1 mio. billige ting til salg.
læs mere..

 

« »