sovesofa sovemål 180Ny seng, Continental seng eller sovesofa? Billige senge …
Sovesofa med unik hovedelevationssystem og sengetøjs magasin. Spring Round madras med 9 cm. pocket fjedre og 3 lag bomuld. Stel i sort metal Monteret med slidstærkt stof. Kan fås i mange farver. Spring Round madras med 9 cm. pocket fjedre og 3 lag bomuld.
læs mere..

 

Sovesofa – SOVEMÅL 140×200 cm – Sovesofaer – djursmoebler.dk
Norsk Kvalitet Sovesofa Sovemål 140×200 cm Springmadras m/bonell fjedre Nem at slå ud Mål: 180x100x95 cm
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet til gode priser – BoShop.dk
Det drejer sig om den sovesofa, som vi også selv her hos BoShop vil kalde for Verdens nemmeste sovesofa nemlig Revolve sovesofaen fra Prostoria, der med dens unikke design og enkle funktionalitet er en super sovesofa-løsning til boligen. Med et hurtigt og enkelt snuptag kan denne sovesofa omdannes fra en normal sofa til en soveplads.
læs mere..

 

Sovesofaer leveres med springindlæg til hoteller …
Denne hjemmeside bruger cookies På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart.
læs mere..

 

Billig Pius sovesofa – Grå hos BIVA
Moderne sovesofa i enkelt, retroinspireret design betrukket med slidstærkt koksgråt tekstil, som har elegante lyse kontrast knapper. Sofaen er monteret på lyse træben, og er konstrueret med en simpel udslåningsfunktion, så den nemt og hurtigt kan omdannes til en komfortabel soveplads.
læs mere..

 

Tristan sovesofa i grå – biva.dk
Tristan sovesofa i et innovativt design med lysegråt stof på overdelen, samt mørkegråt på underdelen og med ben udført i metal krom. En behagelig sovesofa med god sidde og liggekomfort, der passer ind i de fleste indretninger.
læs mere..

 

MIKI SOVESOFA 200 cm – xl-mobler.dk
Sovesofa monteret med stof. Bonell indlæg Inkl. 2 ryghynder. Springindlæg. Magasin til opbavaring. Sovemål: 150×200 cm. Leveres usamlet.
læs mere..

 

Sovesofaer & Skibsbriks – Billige & brugte sovesofaer …
Kvalitets sovesofa,, Sælger min sovesofa, sofaen er købt i idemøbler. Fejler ikke noget. I flot stand. God at side i og sover godt også. Den er 228 lang og 160 bred vedchalong. Udslået liggemål er 200cm gange 140cm. Kommer fra et røgfrithjem.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Du kan købe en lille sovesofa som Ikeas populære Ektorp eller en stor sovesofa med chaiselong, hvor der er god plads til flere personer, uanset om den er slået ud eller ej. Madrassen er ganske udmærket på de fleste sovesofaer, og dine gæster er sikret en god nats søvn, uanset hvad du vælger at købe.
læs mere..

 

Billige kvalitets møbler – Sandra Sovesofa i Inari100/Sort
Køb din nye Sandra sovesofa, Inari100 hos Møbel Kompagniet – Vi sælger møbler til alle typer behov med service i øjenhøjde
læs mere..

 

Billig sofa med hurtig levering – Alexis sovesofa, Lysgrå
Køb din nye Alexis sovesofa, Lysgrå hos Møbel Kompagniet – Ca 95% af vores sortiment lagerføres i Danmark, derfor er vores leveringstid kort
læs mere..

 

Billig Sovesofa – Virginia U-sovesofa venstrevendt, Grå
Køb din nye Virginia U-sovesofa venstrevendt, Grå hos Møbel Kompagniet – Vi har 95% af vores varer på lager i Danmark, derfor leverer vi hurtigt!
læs mere..

 

Billig Sovesofa – Virginia U-sovesofa højrevendt, Grå
Køb din nye Virginia U-sovesofa højrevendt, Grå hos Møbel Kompagniet. Vi har flere 1.000 glade kunder, hvorfor skulle vi begynde at ændre det nu?
læs mere..

 

Kvalitets sovesofa med posefjedre – Sandra sovesofa …
En sovesofa kan være meget praktisk uanset om det er i et stort villa hus eller en lille studielejlighed. Det er pratisk da de overnattende gæster får en meget bedre sovekomfort end hvis man sov på en almindeligt sofa. Og til den lille studiebolig kan man få både en seng og en sofa i ét møbel! så stuen kan indrettes til stue, med sovefunktion. viola, det er super fedt.
læs mere..

 

Sovesofa | HOVDEN
Sovemål str. 140×200. stof pris gr. 1. inkl. bonell-fjedremadras Før 16.798,- Tilbud fra 12.999,- Sammensæt din egen sovesofa. vælg mellem 9 armlæn 5 forskellige stofgrupper. Stof el. læder 3 forskellige madrastyper Vi har Hovden sovesofa udstillet i begge butikker.
læs mere..

 

« »