sovesofa sovemål 160 cmSovesofaer i høj kvalitet til gode priser – BoShop.dk
En sovesofa er det praktiske møbel, når du vil spare plads i dit hjem. Her kan du kombinere dét at have en sofa samtidig med, at du på et øjeblik kan have en komfortabel sovefunktion i din sofa.
læs mere..

 

FRAME – sofaer, sovesofaer, daybed, briks
Den funktionelle og elegante sovesofa FRAME passer til ethvert rum. Træbenene giver et originalt, naturligt og nordisk look. FRAME passer til dine behov og dit hjem – som sofa, daybed, enkelt- eller dobbeltseng.
læs mere..

 

Sovesofaer -Cubed 02 Wood 160 – Blue Moon
Sovesofaen måler 160 x 200, hvilket gør den perfekt til dig, der ikke har så meget plads. Cubed Wood formår på fineste vis at kombinere det visuelle med komfort. Den folder på den modsatte led, i forhold til de fleste andre af vore sovesofaer, og er således 167 cm. bred, inkl. benene. Udslået mål er 167 x 205 cm. Sovemål er 160 x 200 cm.
læs mere..

 

Møbelgården Mårslet – Køb sovesofaer – Stort udvalg …
Hestbæk sovesofa model 145 leveres i følgende mål L 198/208/218 cm D 82 cm SH 49 cm. Sovemål 142 x 190/200/210 cm. Leveres også som enkelt sofa.
læs mere..

 

LOUNGE – sofaer, modulsofaer, sovesofaer
SOFISTIKERET MINIMALISME. Brug sofaen alene, eller kombinér den med en chaiselong til en stor, smuk hjørnesofa. Det er én sofa med tre funktioner.
læs mere..

 

Sovesofa – SOVEMÅL 140×200 cm – Sovesofaer – djursmoebler.dk
Norsk Kvalitet Sovesofa Sovemål 140×200 cm Springmadras m/bonell fjedre Nem at slå ud Mål: 180x100x95 cm
læs mere..

 

Frame sovesofa from Softline – nordicnesting.dk
ELEGANT NORDISK SOVESOFA. Den funktionelle og elegante sovesofa FRAME passer til ethvert rum. Træbenene giver et originalt, naturligt og nordisk look. FRAME passer til dine behov og dit hjem – som sofa, daybed, enkelt- eller dobbeltseng.
læs mere..

 

Sovesofa | Køb en smart, billig sovesofa i dansk design …
Vi har alt fra en enkel, smal sovesofa på 80 cm, til en bred 2 personers sovesofa på 140 eller 160 cm. Vores sovesofaer er 190-200cm lange. Kvaliteten er i top og prisen i bund på alle vores sovesofaer.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – senge-testeren.dk
En sovesofa, der giver mulighed for en indbygget opbevaring, er noget af det mest praktiske, man kan forestille sig i dag. Ikke nok med, at du på den måde får et stykke multifunktionelt møbel, hvor både sofa og seng kan forenes.
læs mere..

 

MIKI SOVESOFA 200 cm – xl-mobler.dk
Sovesofa monteret med stof. Bonell indlæg Inkl. 2 ryghynder. Springindlæg. Magasin til opbavaring. Sovemål: 150×200 cm. Leveres usamlet.
læs mere..

 

Ny seng, Continental seng eller sovesofa? Billige senge …
Vi har bl.a. senge i 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200 og 180 x 200 cm. Vores senge fås i et flot, klassisk design og i forskellige prisklasser – vi har løbende tilbud på senge. På udkig efter et godt senge tilbud?
læs mere..

 

Sovesofaer & Skibsbriks – Billige & brugte sovesofaer …
Flot sovesofa, Mål 213 x 85 cm, sovemål 200 x 140 cm, liggeflade parallelt med ryg, bøgetrægavle, 2 ryghynder, farve antracit/mørkegrå, uden brugsskader, fra røgfrit hjem. Behøver ikke slås ud, hvis der kun er brug for 1 soveplads.
læs mere..

 

Tristan sovesofa i grå – biva.dk
Tristan sovesofa i et innovativt design med lysegråt stof på overdelen, samt mørkegråt på underdelen og med ben udført i metal krom. En behagelig sovesofa med god sidde og liggekomfort, der passer ind i de fleste indretninger.
læs mere..

 

Billig Studio sovesofa – Sort pu hos BIVA
Studio Sovesofa med vendbar chaiselong. Sofaen indeholder et rummeligt magasin i chaiselongdelen og udtræksfunktion som forvandler sofaen til en bekvemmelig soveplads for 2.
læs mere..

 

NAGANO SOVESOFA MED CHAISELONG – My Home Møbler
Sofa i lys gråt stof med chaiselong der kan slåes ud som sovesofa. Sovemål 142*208 cm . Med magasin til sengetøj. Inkl 3 rygpuder. Sofaen er venstrevendt.
læs mere..

 

« »