sovesofa som stolInnovation Living Sovesofa? – Flotte sovesofaer til gode …
Som videoen illustrerer, så fungerer denne stol både som lænestol og seng på én og samme tid. Det er en elegant lænestol til stuen, værelset eller gæsteværelset, som ved lejlighed kan slås ud til en seng på 90×200 cm. Denne feature kan spare dig for en masse plads, og giver dig hermed mulighed for at have overnattende gæster på en nem og pladsbesparende måde.
læs mere..

 

Sovesofa – Vi forhandler 2 og 3 personers sovesofaer i …
En sovesofa kan være løsningen for sig, som bor meget småt, og har brug for at have sengen foldet sammen i løbet af dagen, så der er mere plads at bevæge sig på.
læs mere..

 

Sovesofa Guide 2018 → De bedste sovesofaer → Sovesofa Tilbud
Som vist på billedet fungerer den som en stol, som kan slåes ud og laves om til en sovesofa. Stolen er yderst behagelig at sidde i, og man sover samtidigt ganske udmærket på sovesofaen. Stolen er yderst behagelig at sidde i, og man sover samtidigt ganske udmærket på sovesofaen.
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet til gode priser – BoShop.dk
Sovesofa som et møbel hos BoShop En sovesofa er typisk en sofa, som under sine siddepladser har en metalramme og en madras, der kan foldes ud eller åbnes op, for at blive gjort til en seng. En futon adskiller sig fra en sovesofa, selvom det er almindeligt, at sovesofaer bruger futonmadrasser.
læs mere..

 

Sovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
Vores sovesofaer produceres alle i en flot standardmodel, som du kan se på billederne, men derudover tilbyder vi som beskrevet også specialstof, så du kan få en personligt designet sofa. Hvis du ønsker specialstof, skal du sende en mail til os på kontakt@bedrenaetter.dk. Vi forbeholder os dog retten til at annullere din ordre, i tilfælde af at det pågældende specialstof er udgået.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – senge-testeren.dk
“Chaiselong” betegner en “lang stol”, eller en chaiselong som er et polstret sæde, som man kan ligge i – eller sagt med andre ord, samles sofa og fodstøtte i en således, at der er tale om både en stol og en fodskammel i samme stykke møbel.
læs mere..

 

Prostoria – Up-lift sovesofa hos BoShop – Sovesofaer i Århus
Up-lift er en lounge stol og en sovesofa, som du kan slå ud som en sovesofa, der forener siddepladsen og det sovende behov. Sovesofaen fra Prostoria er et møbel, som du kan få i tre forskellige størrelser. Se mere her…
læs mere..

 

Sovestol til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovestol, b: 140 l: 200 h: 40, Sovesofa / daybed Enkel og pæn sovesofa, der kan anvendes både som daybed, som enkeltseng og som to sovepladser, da den øverste madras kan løftes af og bruges som selvstændig soveplads eller placeres ved siden af den anden. Den er lys grå.
læs mere..

 

Sovestol – Se de mange modeller til de bedste priser her
Mens man i en sovesofa har en sofa, som man slår ud og dermed skaber plads til to, så er der i en sovestol kun én soveplads. Til dagligt kan den bruges som en traditionel lænestol. Til dagligt kan den bruges som en traditionel lænestol.
læs mere..

 

SOVESOFA TEST 2018 – 12 sovesofaer til det moderne hjem!
Du får her en sovesofa, som kan bygges om til en sofa med lounge, en sofa med tilhørende stol, en sovesofa, ja det er næsten kun din fantasi, som sætter grænsen for, hvad denne smukke sovesofa kan laves om til og dermed bruges til.
læs mere..

 

Sovesofa i læder og læderlook – Se de bedste tilbud på …
En sovesofa i læder er et ganske smukt og multifunktionelt møbel som bliver smukkere og smukkere med årene. Her på siden har vi fundet nogle af de bedste, flotteste og mest prisvenlige sovesofaer i læder og læderlook lige nu.
læs mere..

 

Sovesofa, Hestbæk, model 83 – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Sovesofa, Hestbæk, model 83 magasin i ryg. bøg , b: 88 l: 201 h: 44, Enkelt sovesofa, model 83 fra Hestbæk. Find oplysninger på internettet. 2 stk til salg
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, 2 sove sofa 1 tv bord 1 sofabord 1 sofa stol
læs mere..

 

Sovesofa, andet materiale, – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Sovesofa, andet materiale, Living&more Sovesofa fra Living&more Ved første øjekast er det ikke til at tro, at Lucy er en sovesofa. Men med få greb har du faktisk en ekstra soveplads i huset. 3-personers sofa og gæsteseng Klassisk design I fløjlsblød velour Sovesofa i velour Med Lucy i huset er det let at have overnattende gæster.
læs mere..

 

Sovesofa med opbevaring – Se de bedste tilbud lige nu her …
Recast sovesofa. Med et moderne og stilrent look har Recast etableret sig som en af de mest populære sovesofaer for tiden. Det smarte design tillader, at du sagtens kan have den stående i stuen, uden nogle gæster sætter spørgsmålstegn ved kvaliteten.
læs mere..

 

« »