sovesofa mørkegråBillig Marilyn sovesofa – Mørkegrå hos BIVA
Indbydende sovesofa polstret og betrukket med mørkegråt stof og smart klik klap åbning, samt afslapnings position. Sovesofaen hviler på fire massive træben og har en suveræn sidde/ligge komfort, som kombineret med det flotte retrodesign, samt dets funktionalit, udgør det perfekte møbel til den kvalitetsbevidste bruger.
læs mere..

 

OSLO sovesofa mørkegrå – sinnerup.dk
Oslo sovesofa med stofbetræk og ben i massivt egetræ. Sofaens ryglæn kan slås ned. Farve: Mørk grå Materiale: Stof i 100% polyester. Ben i massivt egetræ.
læs mere..

 

Shop Mørkegrå sovesofa | vidaXL
Denne sovesofa i høj kvalitet vil med sit alsidige design, der gør, at den kan konfigureres på flere måder, være perfekt for uventede overnattende gæster, mens den giver dig et behageligt sted at sidde om dagen.
læs mere..

 

Sovesofa VILS chaiselong mørkegrå | JYSK
Sovesofa En dejlig sovesofa. Men haved problemer med at få det ene armlæn på da møtrællen inde i armlænet tøj af så måtte bore hold o bunden af den for at kunne få dem ud og få den samlet igen.
læs mere..

 

COPENHAGEN sovesofa mørkegrå – sinnerup.dk
COPENHAGEN sovesofa med blødt stofbetræk og massive træben. COPENHAGEN sovesofaen er designet ud fra visionen om at skabe et funktionelt og flot møbel til gæsteværelset, børneværelset eller sommerhuset.
læs mere..

 

Sovesofa 1-pers. Mørkegrå FARRIS | Beliani.dk
Praktisk og behagelig mørkegrå sofa med sovefunktion Denne mørkegrå sofa med sovefunktion er en kombination af funktionalitet, modernitet og komfort i at sidde og sove. Et ekstraordinært dybt sæde lægger vægt på den sofistikerede og fashionable stil i denne sofa.
læs mere..

 

Billig Orlanda sovesofa – Mørkegrå velour hos BIVA
Orlanda sovesofa i mørkegråt velourstof med split ryg. Sofaen har pæne syninger og knapper i retro look. Monteret på et sort metalstel. Leveres i én kasse hvor kun benene skal monteres.
læs mere..

 

Melissa Sovesofa – Mørkegrå | Trademax.dk
Køb Melissa Sovesofa – Mørkegrå 400.000 tilfredse kunder Altid levering når det passer dig Tilbud – Velkommen til Trademax.dk
læs mere..

 

Willhelm Sovesofa – Mørkegrå | Trademax.dk
Sovesofaen Willhelm er en net og let 2-personers sofa som er let at matche med øvrig indretning og som passer ind overalt. Willhelm er en sovesofa til en rigtigt god pris, som er lige så skøn at sidde i som den er at sove i.
læs mere..

 

Sovesofa – Se udvalget af praktiske sovesofaer | JYSK
Vil du gerne have en sovesofa, hvor du kan slænge dig om dagen, og hvor du har god plads om natten, så vælg en sovesofa med chaiselong og tilføj store sofapuder i dine yndlingsfaver. Ved nogle modeller er det også muligt at bruge chaiselongen til opbevaring. Mulighederne er mange, valget er dit.
læs mere..

 

Køb Vido modulær sovesofa stof mørkegrå justerbar her
Denne sovesofa i høj kvalitet har et elegant, moderne look og vil være perfekt til uventede overnattende gæster. Sovesofaen giver dig samtidigt et behageligt sted at sidde i løbet af dagen.
læs mere..

 

Mørkgrå sovesofa og mega lækker sofa | Herning …
Mørkgrå sovesofa og mega lækker sofa, Den fedeste sovesofa som er en fantastisk flyder på samme tid. Den er mørkegrå. Den slåes uKøb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

Billig Sofa | Mere end 75 forskellige sofaer | Altid Faste …
Din bolig, din sofa. Til enhver bolig skal der også være en sofa. Men det er en lidenskab i sig selv at finde den rette sofa til sin bolig. Der er utallige muligheder indenfor sofaer, der findes alverdens forskellige opstillinger så som U-sofa eller Chaiselong sofa og meget mere.
læs mere..

 

Sovesofa, b: 165 l: 252 h: 95 – dba.dk – Køb og Salg af …
Sovesofa, b: 165 l: 252 h: 95 Ca. 2 år gammel mørke grå stof chaiselong sovesofa med opbevaring. Sort træ sofabord med plads til 2 puffer.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Sofaer Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold. Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

« »