sovesofa med springmadras og magasingode sovesofaer til en person med springmadras
Model 409 enkelt briks med springmadras og magsin til sengetøj. her vist i sort ask. Ramme i ask sæbebehandlet, i ask lakeret eller ask sortmalet.
læs mere..

 

kvalitets sovesofaer der trækkes frem i stuen. – KC Møbler
Model Lena med chaiselong til sengetøj. Sovesofa med springmadras – foldes ud i et snuptag. udv. mål: 270 x 162cm Højde 87cm. Madrasmål 144x195cm.
læs mere..

 

Sovesofa med opbevaring → Masser af sovesofaer med opbevaring
Med denne sovesofa får du både rigtig gode sædepuder og rygpuder, som er med til at sikre et højt komfortniveau. En anden meget afgørende fordel ved denne model er prisen. Den er meget billig, og du vil få rigtig meget for prisen, hvis du vælger denne model.
læs mere..

 

Sovesofa med magasin – Se 7 af de bedste sovesofaer med …
En sovesofa med magasin er et glimrende køb, hvis du er på udkig efter et møbel, der for eksempel kan opbevare sengetøj på en smart måde. Hvilke sovesofaer med magasiner findes? Lige præcis dét spørgsmål har vi sat os for at besvare. Så læs med nu og find ud af, hvilken sovesofa med magasin du skal have.
læs mere..

 

Sovesofaer – Soveværelset – efamoebler.dk
Sovesofa i høj kvalitet hvor du både har en sofa hvor du sidder rigtig godt og samtidig med et smart sengessystem kan ligge højt og med en rigtig springmadras. En sovesofa du ikke skal stå op ad men skal stå ud af. Godt hvis man ikke vil ligge lavt Finde i 5 stofkvaliteter
læs mere..

 

KC Møbler – dobbelte sovesofaer hvor man ligger parallet …
Smart og enkelt sovesofa med pocket springmadras. Leveres i et begrænset udvalg af møbelstoffer . Smart sovesofa model Unfurl Stripe. Med pocket springmadras. Sovemål 120×200. se netop denne sovesofa i vores butik …
læs mere..

 

Sovesofa med opbevaring – Se de bedste tilbud lige nu her …
Recast sovesofa. Med et moderne og stilrent look har Recast etableret sig som en af de mest populære sovesofaer for tiden. Det smarte design tillader, at du sagtens kan have den stående i stuen, uden nogle gæster sætter spørgsmålstegn ved kvaliteten.
læs mere..

 

Find Med Magasin i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, b: 104 l: 210 h: 41, sovesofa med magasin , teaktræ , er helt ok med gode fjedre , men er af ældre årg. Den anden sove sofa er med spring madras og kun enkelt , men med magasin i ryglænet en rigtig retro seng længde 190 cm , bredde 70 cm. højde 42 cm . prisen er pr. stk. kontakt på 40891349 Se hele annoncen
læs mere..

 

Bedste sovesofa – Se 11 sovesofaer som er gode til prisen …
Sovesofaen er en perfekt kombination af et eksklusivt design og et væld af funktionelle egenskaber. Ghia er en meget populær sovesofa, som ikke bare er et møbel, som placeres i rummet, men derimod et møbel, som bidrager med noget unikt.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – Se de 7 bedste chaiselong …
Wells sovesofa. Denne sovesofa fra Unoliving.com er en prisvenlig model, der er dejlig at sidde i. Den er udstyret med en tilpas chaiselong, der lader dig slappe af på den helt rigtige måde.
læs mere..

 

Design sofa modeller høj kvalitet, bedste priser! – futon.dk
Innovation Living sovesofa med springmadras (eller en sovesofa polstret med posefjedre) giver en god affjedring og fleksibilitet, og dermed en rigtig god komfort. Er du i forvejen vant til at sove på en springmadras, kan det derfor være fordelagtigt at vælge en sovesofa med indbygget springmadras, når du skal have en ny sofa eller seng.
læs mere..

 

Sovesofa Med Magasin – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Innovations Sovesofa, Smart sovesofa til teenageren el. den studerende etc. Lækker Innovations seng med Zeus springmadras ny pris bare for madrassen var kr. 3015,- hele sengen ny pris ca. 9000,- Sengen har flere indstillinger i ryggen, der er magasin, og er sengen slået helt hed kan man hæve hovedgærdet også.
læs mere..

 

Find Magasin i Sovesofaer – Nyt og brugt, køb og salg på DBA
Sovesofa, Silo, b: 90 l: 225 h: 70, Mørkegrå sovesofa (ca. 2 år gammel) med chaiselong og magasin til sengetøj. Chaiselongen kan vendes til højre eller venstre. Udslået mål 145 x 195 cm. Chaiselongen kan vendes til højre eller venstre.
læs mere..

 

Sovesofaer – din nye sovesofa finder du hos Danbo
Sovesofa med unik hovedelevationssystem og sengetøjs magasin. Spring Round madras med 9 cm. pocket fjedre og 3 lag bomuld. Stel i sort metal Monteret med slidstærkt stof. Kan fås i mange farver. Spring Round madras med 9 cm. pocket fjedre og 3 lag bomuld.
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet til gode priser – BoShop.dk
Find en sovesofa i god kvalitet hos BoShop, der kombinerer en god sofa med en praktisk og komfortabel sovefunktion. Se vores store udvalg af sovesofaer fra blandt andet Innovation Living her!
læs mere..

 

« »