sovesofa med pocketfjedreSovesofa Guide 2018 → De bedste sovesofaer → Sovesofa Tilbud
Madras med pocketfjedre. Kvalitet er nøgleordet for Osvald sovesofa, og madrassen er fremstillet for at kunne give en god støtte – både når modellen anvendes som sofa og seng. Hvis man ønsker at benytte modellen som seng, så vil man opleve en god støtte til ryggen, idet Osvald sovesofas madras er udstyret med en masse små såkaldte pocketfjedre. Disse pocketfjedre er meget små …
læs mere..

 

Bedste sovesofa – Se 11 sovesofaer som er gode til prisen …
Sovesofaen er en perfekt kombination af et eksklusivt design og et væld af funktionelle egenskaber. Ghia er en meget populær sovesofa, som ikke bare er et møbel, som placeres i rummet, men derimod et møbel, som bidrager med noget unikt.
læs mere..

 

Innovation Living Sovesofa? – Flotte sovesofaer til gode …
Idun er produceret med en madras indeholdende pocketfjedre, der giver den bedste komfort. Denne sovesofa fra danske Innovation Living er til den bevidste forbruger, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort. Innovation Living har på tværs af organisationen skabt et mesterværk i denne sovesofa, som understreger deres stærke position på markedet.
læs mere..

 

Sovesofa test → Her finder du de 14 absolut bedste …
Du får f.eks. en sovesofa, der er udstyret med pocketfjedre af den absolut bedste kvalitet og det er selvfølgelig også din sikkerhed for, at der er tale om en særdeles komfortabel sovesofa, der både fungerer godt som sofa, men bestemt også som seng, da du får en komfort, der er på lige fod med dén, du oplever i en helt almindelig seng.
læs mere..

 

Sovesofa med opbevaring – Se tilbud her – Spar op mod 50%
Ved køb af ny sovesofa anbefaler vi altid, at du vælger en model med pocketfjedre. Pocketfjedre er den samme fjedretype, der bruges i almindelige senge. Det vil sige, at du ved at vælge pocketfjedre, får en sovesofa du med fordel kan
læs mere..

 

Sovesofa Test 2018 → Bedste sovesofa baseret på …
Med sovesofaen Recast fra Bedre Nætter får du en sovesofa, der kan laves om til en dobbeltseng med målene 140×200 cm. Sovesofaen er altså velegnet til to personer, der skal dele sengen om natten.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – Find de flotte og gode …
Med denne Clubber har man valgt at fjerne skumkernen og i stedet installere en håndsyet madras med pocketfjedre, hvilket gør den utrolig behagelig samt komfortabel at sove i. Pocketfjedrene er af den præcis samme type, som man benytter i en seng af høj kvalitet, og disse tilpasser sig desuden efter din unikke liggeposition samt vægt. Du er altså ved valg af denne sovesofa garanteret …
læs mere..

 

Sovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
Af samme årsag er vores sovesofaer udstyret med de pocketfjedre, som du også finder i vores senge. Det betyder, at vi hos Bedre Nætter tilbyder sovesofaer, der er komfortable, når du skal sove og behagelige, når du vil sidde.
læs mere..

 

« »