sovesofa med hjørneVOLANTE HJØRNE SOVESOFA M/ CHAISELONG – My Home Møbler
Her ser du en s mart chaiselong sovesofa i gråt stof, og med Bonell fjedreindlæg. Sovesofaen er med udtræk og 2 magasiner til sengetøj. Hjørnesofa er med chaiselong samt open end afslutning chaiselong del til venstre og hvile modul til højre.
læs mere..

 

MEDUSA HJØRNE SOVESOFA – My Home Møbler
Her ser du en moderne h jørne sovesofa med sidde/ligge komfort i topklasse. Sovesofaen er monteret med slidstærkt gråt stof samt egetræsben.
læs mere..

 

CALYPSO HJØRNE SOVESOFA – My Home Møbler
Sovesofa i antracitgråt stof med Bonell fjedreindlæg Med udtræk og 2 magasiner til sengetøj. Hjørnesofa med chaiselong samt open end afslutning Chaise del til højre og hvile modul til venstre Udslået sove/liggemål : 135*264 cm
læs mere..

 

VOLANTE HJØRNE SOVESOFA M/ CHAISELONG – My Home Møbler
Her ser du en s mart chaiselong sovesofa i gråt stof, og med Bonell fjedreindlæg. Sovesofaen er med udtræk og 2 magasiner til sengetøj. Hjørnesofa er med chaiselong samt open end afslutning.
læs mere..

 

Sovesofa – Tilbud på billige sovesofaer af høj kvaliitet …
Med Washington har du en stor sovesofa, som kan holde mange år frem. Ydermere har du mulighed for at tilkøbe nakkestøtte og andet tilbehør til denne model. Ydermere har du mulighed for at tilkøbe nakkestøtte og andet tilbehør til denne model.
læs mere..

 

Hjørnesofa – Vi forhandler hjørnesofa og sovesofa i én …
MADRASHUSET FABIO HJØRNESOVESOFA MED HØJRE… Madrashuset Fabio sovesofa i hvid, er en flot og komfortabel sovesofa. Den er en perfekt fjernsyns sofa for hele familien, og samtidigt en praktisk stor sovesofa.
læs mere..

 

Sovesofa med opbevaring – Se de bedste tilbud lige nu her …
Recast sovesofa. Med et moderne og stilrent look har Recast etableret sig som en af de mest populære sovesofaer for tiden. Det smarte design tillader, at du sagtens kan have den stående i stuen, uden nogle gæster sætter spørgsmålstegn ved kvaliteten.
læs mere..

 

Sovesofa Tilbud – Priser fra 2.099 kr. – Se de bedste …
Med denne unikke sovesofa fra danske Innovation er du sikret en fast lav pris. Sovesofaen har været en bestseller hos Bedre Nætter i både 2015 og 2016.
læs mere..

 

Sovesofa test → Her finder du de 14 absolut bedste …
En sovesofa er et multifunktionelt møbel, der både bærer fordele og ulemper med sig. I løbet af de seneste par år er flere og flere danskere begyndt at se muligheder i de mange forskellige sovesofaer, hvilket naturligvis også har medført, at flere og flere danskere begynder at investere i sovesofaer til alt lige fra soveværelset til stuen.
læs mere..

 

Sovesofa til stuen – Find billige sovesofaer hos Ilva …
Mange forbinder sovesofaer med unge mennesker, men det behøver man absolut ikke gøre længere. Hos ILVA har vi smukke, klassiske nyheder, som passer på ethvert plejehjem eller hos den kritiske indretningsarkitekt. Vi har også modeller med chaiselong, så hele familien sagtens kan erstatte den traditionelle sofa med en sovesofa for at få flere muligheder i hverdagen. Hvis man benytter sig …
læs mere..

 

Sovesofa – Alt i sovesofaer i moderne design til gode …
Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny sovesofa til hjemmet, Hos moderno finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle sovesofaer der passer ind i alle moderne hjem, de fås i forskellige størrelser, med små og store opbevaringsrum, med materialer efter eget valg i stof eller læder.
læs mere..

 

Sovesofaer – Find din næste sovesofa online her | IDEmøbler
Tværtimod er designet med sovesofaer også fulgt med tiden, og når du løber sortimentet her på siden igennem, vil du opdage, at der er sovesofaer i mange forskellige stilarter. Dermed er der god mulighed for, at du kan finde en sovesofa, som vil pynte i stuen i hjemmet eller måske i sommerhuset, hvor det ofte kan være en god idé med et par sengepladser ekstra.
læs mere..

 

Sovesofaer til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, Innovation, b: 150 l: 200, Lækker sovesofa fra innovation med fjedre. Den er nem at slå ud og er fra et dyre og røgfrit hjem. Er super flot som sofa og man både sidder og ligger godt. Gold topmadras kan medfølge for 500kr ekstra.
læs mere..

 

Sovesofa | Billig sovesofa finder du hos … – My Home Møbler
Med en sovesofa får du en enkelt og smart sofa og samtidigt en god og funktionel seng. Hos MyHome Møbler kan du finde netop den sovesofa som du står og mangler i dit hjem. Vi tilbyder forskellige typer af sovesofaer i stof og med læder look.
læs mere..

 

CALYPSO HJØRNE SOVESOFA – My Home Møbler
Sovesofa i gråt stof med Bonell fjedreindlæg Med udtræk og 2 magasiner til sengetøj. Hjørnesofa med chaiselong samt open end afslutning Chaise del til venstre og hvile modul til højre.
læs mere..

 

« »