sovesofa med fjederSovesofa Guide 2018 → De bedste sovesofaer → Sovesofa Tilbud
Med Neat 120 sovesofa er her tale om en lidt atypisk sovesofa, der som sofa er designet til, at forbrugeren kan sidde lige op med lige ryglæn og lige kanter. Denne model ligner nemlig langt fra de gængse sovesofaer, som man husker dem fra børneværelset.
læs mere..

 

Sovesofa – Se udvalget af praktiske sovesofaer | JYSK
Med den praktiske sovesofa får du to møbler i én Hemmeligheden bag en vellykket indretning af mindre rum er at finde møbler med flere funktioner, der dels sparer plads, og dels kan hjælpe dig med at holde orden.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – senge-testeren.dk
Denne sovesofa med vendbar chaiselong og betrukket med Sawana stof leveres i en vidunderlig grå farve. Sofaen har et udtræk, som udgør det for at være en meget god opbevaringsboks til dine dyner og puder. Derfor er sofaen også særdeles velegnet til mindre hjem med mangel på skabsplads.
læs mere..

 

Sovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
Med en sovesofa fra Bedre Nætter er du sikret optimal udnyttelse af din plads, uden at du nogensinde skal gå på kompromis med kvaliteten af din søvn. Se dig endelig omkring. God fornøjelse. Se dig endelig omkring.
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet til gode priser – BoShop.dk
Springmadrassen er en fusion-madras med 12 cm lomme og med fjeder omgivet af to lag. Madrassen er åndbar med bomuld på toppen og et lag af bomuld nedenunder. En høj og elastisk luksusmadras af høj kvalitet, lang levetid og med en blød fasthed.
læs mere..

 

Cubed deluxe sofa – sengekompagniet.dk
CUBED Sovesofa Lækker sovesofa, med no-zag fjeder. Super enkelt og let at slå op. Crome ben.
læs mere..

 

Find Chaiselong i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Vegas u-shape med chaiselong, Sovesofa købt 15.03.2015 på tilbud for 5999,- (nypris 7.499,-). Har kvittering. Enkelt skade i den ene boks, hvor beskyttelsen til det ene beslag er beskadiget.
læs mere..

 

Sovesofa | Brugte sovesofaer billigt til salg på …
Sovesofa med chaiselong, Fin sovesofa med chaiselong, betrukket med smuk beige alcantara.Opbevaringsplads til sengetøj, som åbnes ved et snuptag.Man sover godt på den, og den kan fint stå i stuen. Sælges grundet pladsmangel.
læs mere..

 

« »