sovesofa med ekstra sengSovesofa med opbevaring – Se tilbud her – Spar op mod 50%
I langt de fleste tilfælde koster det nemlig ikke ekstra at vælge en sovesofa med opbevaringsplads. Vi fra Sleepzone.dk er af den overbevisning, at du ikke har råd til at lade være med at vælge en sovesofa med opbevaring. Du bliver altid glad for ekstra opbevaringsplads – især når det ikke koster dig ekstra.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong → Sovesofaer med … – sov-bedre.dk
En sovesofa med chaiselong er ofte også mere komfortabel, og du vil som regel få ekstra plads til opbevaring under selve chaiselongen. Som nævnt ovenfor vil komfortniveauet ofte være højere med en sovesofa med chaiselong.
læs mere..

 

Sovesofa med opbevaring → Masser af sovesofaer med opbevaring
En sovesofa er meget funktionel, men nogle er ekstra funktionelle. Du kan nemlig også få sovesofaer med opbevaring, så du sparer endnu mere plads. Udvalget af sovesofaer med opbevaringsmuligheder findes hos flere danske online forhandlere. Vi har forsøgt at samle dem alle sammen ét sted og gjort det nemt for dig.
læs mere..

 

Den ultimative guide til valg af gæsteseng – fru bruun blog
Den populære skibsseng fra 1960’erne, nemlig skibsbriksen, som er en seng eller kasse om man vil, hvor der under sengen, (der består af en skummadras), er 1 til 2 skuffer, som kan trækkes ud til opbevaring eller til en ekstra seng. Du finder senge som er noget lignende skibsbriksene, men i dag går de mere under navnet “seng med opbevaring”.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – senge-testeren.dk
Denne sovesofa med vendbar chaiselong og betrukket med Sawana stof leveres i en vidunderlig grå farve. Sofaen har et udtræk, som udgør det for at være en meget god opbevaringsboks til dine dyner og puder. Derfor er sofaen også særdeles velegnet til mindre hjem med mangel på skabsplads.
læs mere..

 

billigstesenge.dk – Tilbud på senge og madrasser
Senge – god kvalitet, gode priser og vilde tilbud på senge – stort udvalg.
læs mere..

 

Bedste sovesofa – Se 11 sovesofaer som er gode til prisen …
Denne sovesofa er designet med en chaiselong, som gør den til et unikum. Denne detalje fører den helt op på siden af den almindelige sofa, hvor du derimod både får sofa og seng i en to-i-én-løsning med denne sovesofa.
læs mere..

 

Billig sovesofa – Se 8 af de bedste, billigste sovesofaer hér
Denne model er en lysegrå sovesofa med hvide PU kanter. Den har et meget enkelt design, som vil passe godt ind i ethvert børne- eller ungdomsværelse. Den har et meget enkelt design, som vil passe godt ind i ethvert børne- eller ungdomsværelse.
læs mere..

 

« »