sovesofa med chaiselong springindlægSovesofa/chaiselong med bonell springindlæg – moebelringen.dk
Normalpris kr. 6.995. Fast Outlet Pris kr. 4.495 . Beskrivelse: Lækker chaiselong, som nemt slås ud til sovesofa. Sofaen har indbygget magasin i chaiselongdelen.
læs mere..

 

Tilbud på Sovesofaer Med Chaiselong … – mobellageret.dk
Om man har behov for sovesofa med opbevaring, en sovesofa med chaiselong eller decideret en u sofa skal man gøre op med sig selv inden køb. Økonomien spiller også ind og gør givetvis for nogle at man søger en sovesofa på tilbud eller en billig sovesofa.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – Find de flotte og gode …
Du vil her i artiklen blive præsenteret for 9 eksempler på gode sovesofaer. Find din næste sovesofa med chaiselong hos Testsektionen.dk Vi forsøger at guide dig til at finde den bedste sovesofa med chaiselong, der passer til lige netop dine ønsker og behov.
læs mere..

 

Køb Sovesofa med Chaiselong | Kragelund 158 | PRISMATCH
Kragelund 701 med springindlæg. Klassisk lille sovesofa til gæsteværelset. Denne sovesofa har springindlæg for bedre støtte og sidde/ligge komfort.
læs mere..

 

Chaiselong sovesofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Chaiselong sovesofaer til alle. Med en smart chaiselong sovesofa, får du flere møbler i ét møbel. For med denne smarte sovesofa kombinerer du den behagelige sofa, med komforten fra en dobbeltseng.
læs mere..

 

Sovesofaer leveres med springindlæg til hoteller …
Hotel sovesofaer leveres som enkel eller dobbelt med springindlæg og magasin til sengetøj.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – senge-testeren.dk
Denne sovesofa med vendbar chaiselong og betrukket med Sawana stof leveres i en vidunderlig grå farve. Sofaen har et udtræk, som udgør det for at være en meget god opbevaringsboks til dine dyner og puder. Derfor er sofaen også særdeles velegnet til mindre hjem med mangel på skabsplads.
læs mere..

 

KC Møbler – dobbelte sovesofaer hvor man ligger parallet …
Sovesofa model 363 med chaiselong med springindlæg. og stort sengetøj magasin. Udvendig mål: 252 x 85/150 x sh 50 cm . Sengemål: 228 x 140 cm —–Split Back Frej med eg armlæn – smart sovesofa med split ryg. Nem at slå ud. Ryggen har forskellige positioner. Med pocket springmadras Leveres i et begrænset udvalg af møbelstoffer . Buri med polstrede armlæn- smart sovesofa med split ryg …
læs mere..

 

« »